Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Olexandr-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalyova, Olena-
dc.contributor.authorЧурсінов, Ю. О.-
dc.contributor.authorChursinov, Yu.-
dc.contributor.authorТищенко, Г. П.-
dc.contributor.authorTishchenko, G.P.-
dc.contributor.authorЗахаров, Р. І.-
dc.contributor.authorZakharov, R.-
dc.date.accessioned2020-06-15T06:42:01Z-
dc.date.available2020-06-15T06:42:01Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКонсервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазми / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, Ю. О. Чурсінов, Г. П. Тищенко, Р. І. Захаров // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2010. – № 2. – С. 73-76. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2506uk
dc.identifier.issn2411-7285 2413-4899(online)-
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/395-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2506-
dc.description.abstractВстановлено, що використання як консервуючої рідини активованих водних розчинів значно покращує якість отриманої консервованої продукції по цілому ряду органолептичних показників. Розглянуті активовані розчини в повній мірі замінюють антисептики і тим самим зберігають хімічну чистоту отриманого харчового продукту. Наведено дані річного спостереження за консервованою продукцією, а також показники зберігання продукції у разі її контакту з киснем. It is show that at the quality of the got preserved products considerably gets better on a number of organoleptic indexes due to using of activated aquatic solutions like a preserve liquid. The considered activated solutions to a full degree replace antiseptics and the chemical cleanness of the got food product is saved the same. These supervisions over are brought after preserved products for a year, and indexes of storage of products at its contact with oxygen is shown also.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський державний аграрний університетuk
dc.subjectтоматиuk
dc.subjecttomatoesuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectcanninguk
dc.subjectактивовані розчиниuk
dc.subjectactivated solutionsuk
dc.subjectзберігання продукціїuk
dc.subjectstorage of productsuk
dc.titleКонсервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазмиuk
dc.title.alternativePreserving of tomatoes with using of activated under nonequilibrium plasma solutions as a preserve liquiduk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
395-Article Text-813-1-10-20141130 (1).pdf302,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.