Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2506
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Olexandr | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalyova, Olena | - |
dc.contributor.author | Чурсінов, Ю. О. | - |
dc.contributor.author | Chursinov, Yu. | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, G.P. | - |
dc.contributor.author | Захаров, Р. І. | - |
dc.contributor.author | Zakharov, R. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-15T06:42:01Z | - |
dc.date.available | 2020-06-15T06:42:01Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Консервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазми / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, Ю. О. Чурсінов, Г. П. Тищенко, Р. І. Захаров // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2010. – № 2. – С. 73-76. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2506 | uk |
dc.identifier.issn | 2411-7285 2413-4899(online) | - |
dc.identifier.uri | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/395 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2506 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що використання як консервуючої рідини активованих водних розчинів значно покращує якість отриманої консервованої продукції по цілому ряду органолептичних показників. Розглянуті активовані розчини в повній мірі замінюють антисептики і тим самим зберігають хімічну чистоту отриманого харчового продукту. Наведено дані річного спостереження за консервованою продукцією, а також показники зберігання продукції у разі її контакту з киснем. It is show that at the quality of the got preserved products considerably gets better on a number of organoleptic indexes due to using of activated aquatic solutions like a preserve liquid. The considered activated solutions to a full degree replace antiseptics and the chemical cleanness of the got food product is saved the same. These supervisions over are brought after preserved products for a year, and indexes of storage of products at its contact with oxygen is shown also. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпропетровський державний аграрний університет | uk |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | tomatoes | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | canning | uk |
dc.subject | активовані розчини | uk |
dc.subject | activated solutions | uk |
dc.subject | зберігання продукції | uk |
dc.subject | storage of products | uk |
dc.title | Консервування томатів з використанням розчинів, активованих під дією контактної нерівноважної плазми | uk |
dc.title.alternative | Preserving of tomatoes with using of activated under nonequilibrium plasma solutions as a preserve liquid | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
395-Article Text-813-1-10-20141130 (1).pdf | 302,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.