Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2544
Назва: Роль добору генотипів м’якої озимої пшениці за раннім початком трубкування у створенні сортів нового покоління
Інші назви: The role of soft winter wheat genotype selection under the of tubing for granting sorts of new generation
Автори: Гаркава, Олена Миколаївна
Garkavaya, Olena
Ключові слова: м’яка озима пшениця
soft winter wheat
якість зерна
grain quality
стиглість
ripeness
сорти нового покоління
new generation varieties
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гаркава О. М. Роль добору генотипів м’якої озимої пшениці за раннім початком трубкування у створенні сортів нового покоління / О. М. Гаркава // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2010. – № 1. – С. 35-38. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2544
Короткий огляд (реферат): Наведено результати експериментальних досліджень з м’якою озимою пшеницею з огляду на визначення більш раннього початку фази трубкування. Виділено ряд генотипів, у яких подовжено період трубкування – тверда стиглість. Показано, що виділені генотипи мають підвищену врожайність за високої якості зерна, що зберігається протягом років. The experimental investigation results with soft winter wheat for beginning phase of tubing are given. The serians of genotypes are made in which the period of tubing-hard ripeness is selected. It is stated that the defined genotypes have the higher yillding under the high of grain which arebv stored during years.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/347
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2544
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
347-Article Text-719-1-10-20141130.pdf275,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.