Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2557
Назва: Протеінограма за еймеріозу під впливом амарантової макухи
Інші назви: Prteinogram for eimeriosis under the influence of amaranth oilcake
Автори: Дуда, Юлія Вікторівна
Duda, Yuliya
Duda, Y. V.
Duda, J. V.
Duda, Julia
Duda, Y.
Duda, J.
Duda, Yulia
Duda, Yu.
Duda, Yulia V.
Duda, Julia Viktorovna
Duda, Yu. V.
Чижма, С. В.
Chy`zhma, S. V.
Ключові слова: глобулінові фракції
globulin fractions
амарантова макуха
amaranth oilcake
еймеріоз
eimeriosi
кролі
rabbits
Дата публікації: лис-2018
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Бібліографічний опис: Дуда Ю. В. Протеінограма за еймеріозу під впливом амарантової макухи / Ю. В. Дуда, С. В. Чижма // Сучасні аспекти лікування і профілактики хвороб тварин : Матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конф., присвяч. 60-річчю з Дня народж. проф. П. І. Локеса (Полтава, 28-29 листоп. 2018 р.) / Полтавська державна аграрна академія. – Полтава, 2018. – С. 45-47. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2557.
Короткий огляд (реферат): Дослідження проводилось протягом 30 діб, на двох групах кролів-самців аналогів, які були хворі на еймеріоз. Контрольна група отримувала основного гранульованого комбікорму (ОГК), дослідна – крім ОГК додавали ще 20 % амарантової макухи. Застосування амарантової макухи вірогідно знизило інтенсивність інвазії в 2,98 рази (р<0,05). Research was conducting during 30 days with 2 groups of the rabbits males which have had eimerisis disease. Control group got basic granular feed, research group got except basic granular feed and 20% of amaranth oilcake. Use of amaranth oilcake has reduced intensity of invasion in 2,98 (р<0,05).
Опис: Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2557
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf233,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.