Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2560
Назва: Методологія визначення конкурентоспроможності потенціалу підприємства
Інші назви: Metodolohiya vyznachennya konkurentospromozhnosti potentsialu pidpryyemstva
Автори: Курбацька, Лариса Миколаївна
Kurbatsʹka, Larysa
Кадирус, Ірина Григорівна
Kadyrus, Iryna
Ключові слова: конкуренція
сompetition
конкурентоспроможність
сompetitiveness
потенціал підприємства
potential of the enterprise
метод
method
показники
parameters
Дата публікації: 2011
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Курбацька Л. М. Методологія визначення конкурентоспроможності потенціалу підприємства / Л. М. Курбацька, І. Г. Кадирус // Агросвіт. – 2011. - № 17-18. - С. 39 – 42. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2560
Короткий огляд (реферат): Визначено сутність понять "конкуренція" та "конкурентоспроможність підприємства". Наведено показники й методи оцінки конкурентоспроможності потенціалу підприємства та охарактеризовано чинники, що визначають її рівень. Defined the essence of the concepts of competition and competitiveness of the enterprises. Shows the indicators and methods of an estimation the competitiveness potential of the enterprise and describes the factors that determine its level.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2560
ISSN: ISSN 2306-6792
Розташовується у зібраннях:Агросвіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf100,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.