Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2631
Назва: Інформаційні технології як складова підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств
Інші назви: Informatsiyni tekhnolohiyi yak skladova pidvyshchennya konkurentospromozhnosti ahrarnykh pidpryyemstv
Автори: Васильєва, Наталя Костянтинівна
Vasylʹyeva, Natalya
Ключові слова: інформаційні технології
informatsiyni tekhnolohiyi
підвищення конкурентоспроможності
pidvyshchennya konkurentospromozhnosti
аграрні підприємства
ahrarni pidpryyemstva
Дата публікації: 2012
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Васильєва Н. К. Інформаційні технології як складова підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств / Н. К. Васильєва // Агросвіт. – 2012. - № 24. - С. 3 – 7. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2631
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості конкуренції в аграрному секторі економіки України. Обгрунтовано напрями залучення інформаційних технологій для підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських товаровиробників. The peculiarities of the competition in the agrarian sector of the Ukrainian economy have been considered. The directions of attraction of the information technologies for increasing the competitiveness of the agrarian producers have been substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2631
ISSN: ISSN 2306-6792
Розташовується у зібраннях:Агросвіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf765,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.