Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2682
Назва: | Методологія формування цілісної системи державного управління сільськогосподарським виробництвом |
Інші назви: | Methodology of formation of a cohesive system of government at agricultural production |
Автори: | Павлова, Галина Євгеніївна |
Ключові слова: | аграрний сектор agriculture державне регулювання government regulation методологія methodology ефективне управління effective management сільськогосподарське виробництво agricultural production |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` |
Бібліографічний опис: | Павлова Г. Є. Методологія формування цілісної системи державного управління сільськогосподарським виробництвом / Г. Є. Павлова // Агросвіт. – 2013. - № 23. - С. 3 – 5. - Режим доступу: URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2682 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розроблено та сформовано цілісність системи державного управління аграрним сектором, що дасть новий підхід до організації ефективного державного управління сільськогосподарським виробництвом. Крім того виділено найбільш важливі завдання вдосконалення процесу управління сільськогосподарським виробництвом, щодо забезпечення стабільного розвитку аграрного сектору. The article develops and forms the integrity of system of government at agricultural sector. That shows a new approach to effective management of agricultural production. Moreover most important tasks on improvement of management system at agricultural production are highlighted with the purpose to ensure the sustainable development of agriculture. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2682 |
ISSN: | ISSN 2306-6792 |
Розташовується у зібраннях: | Агросвіт |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 117,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.