Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2688
Назва: | Вплив гірчичної макухи на перетравність поживних речовин у поросят |
Інші назви: | Vplyv hirchychnoi makukhy na peretravnist pozhyvnykh rechovyn u porosiat |
Автори: | Бегма, Наталія Андріївна Begma, Natalia Begma, N. A. |
Ключові слова: | поросята porosiata годівля hodivlia поживність гірчичної макухи pozhyvnist hirchychnoi makukhy інтенсивність приросту intensyvnist pryrostu економічна ефективність ekonomichna efektyvnist |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Бегма Н. А. Вплив гірчичної макухи на перетравність поживних речовин у поросят / Н. А. Бегма // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2008. – № 2. – С. 153-156. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2688 |
Короткий огляд (реферат): | Розглядається можливість покращення протеїнової годівлі поросят за рахунок використання побічного продукту олієпереробної промисловості. Наведено хімічний склад та поживність гірчичної макухи. Встановлено позитивний її вплив на інтенсивність приросту поросят, обмін речовин та економічну ефективність. Rozghliadaietsia mozhlyvist pokrashchennia proteinovoi hodivli porosiat za rakhunok vykorystannia pobichnoho produktu oliiepererobnoi promyslovosti. Navedeno khimichnyi sklad ta pozhyvnist hirchychnoi makukhy. Vstanovleno pozytyvnyi yii vplyv na intensyvnist pryrostu porosiat, obmin rechovyn ta ekonomichnu efektyvnist. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/55 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2688 |
ISSN: | 2411-7285 2413-4899(online) |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
55-Article Text-152-1-10-20140209.pdf | 501,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.