Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2772
Назва: | Продуктивні якості голштинської худоби в умовах адаптації до навколишнього середовища |
Інші назви: | Productive internal’s of Holstein cattle during adaptation to the new terms of environment |
Автори: | Шкурко, Тетяна Петрівна Shkurko, Tetiana Shkurko, T. P. Shkurko, T. |
Ключові слова: | голштинська худоба holshtynska khudoba нові еколого-господарськи умови novi ekoloho-hospodarsky umovy адаптація adaptatsiia продуктивність produktyvnist |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Шкурко Т. П. Продуктивні якості голштинської худоби в умовах адаптації до навколишнього середовища / Т. П. Шкурко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2009. – № 1. – С. 141-146. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2772 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджені адаптаційні можливості корів голштинської породи різної лінійної належності до нових еколого-господарських умов існування. Встановлено, що нащадки ліній, які здатні до прояву високої продуктивності по першій лактації, мали коротшу тривалість продуктивного використання. Adaptations possibilities of Holstein cow’s breed of different linear belonging are investigational to the new ecology-economic conditions is conducted. It is set that the descendants of lines, which apt at the display of high productivity on the first lactation, had less duration of the productive use. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/327 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2772 |
ISSN: | 2411-7285 2413-4899(online) |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
327-Article Text-674-1-10-20141121.pdf | 356,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.