Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2799
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧумак, Станіслав Владиславович-
dc.contributor.authorChumak, S. V.-
dc.contributor.authorЧумак, Владислав Олександрович-
dc.contributor.authorChumak, Vladislav-
dc.contributor.authorChumak, V.-
dc.contributor.authorChumak, V. O.-
dc.date.accessioned2020-07-10T20:22:26Z-
dc.date.available2020-07-10T20:22:26Z-
dc.date.issued2020-02-
dc.identifier.citationЧумак С. В. Мінеральні речовини у складі козиного молока та домашнього сиру / C. B. Чумак, B. O. Чумак // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 14 лют. 2020 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2020. – С. 377-379. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2799.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2799-
dc.descriptionЧумак Станіслав Владиславович https://orcid.org/0000-0001-7338-7558 Чумак Владислав Олександрович https://orcid.org/0000-0002-0140-3982uk
dc.description.abstractХімічний склад молока має як видові особливості, так і залежить від складу раціону та питної води у відповідній місцевості. Тому ми визначили рівень семи окремих речовин у складі молока та домашнього сиру та порівняли отримані результати із даними інших дослідників. Таким чином, на 1 г білка натурального козиного молока припадає 40 мг Фосфору, 26 мг Кальцію, 2 мг Магнію, 9 мкг Купруму, 100 мкг Цинку, 60 мкг Феруму, 2,6 мкг Мангану. При переробці молока відбувається зміна цих показників, тому на 1 г білка домашнього сиру припадає 24 мг Фосфору, 20 мг Кальцію, 0,6 мг Магнію, 1 мкг Купруму, 90 мкг Цинку, 25 мкг Феруму, 1,4 мкг Мангану. Раціон кіз потребує корекції за мінеральним складом. The chemical composition of milk has both species characteristics and depends on the composition of the diet and drinking water in the area. Therefore, we determined the level of seven individual substances in milk and cottage cheese and compared the results with data from other researchers. Thus, 1 g of natural goat's milk protein contains 40 mg of Phosphorus, 26 mg of Calcium, 2 mg of Magnesium, 9 mcg of Copper, 100 mcg of Zinc, 60 mcg of Iron, 2.6 mcg of Manganese. When processing milk, these indicators change, so 1 g of cottage cheese protein has 24 mg of Phosphorus, 20 mg of Calcium, 0.6 mg of Magnesium, 1 mcg of Copper, 90 mcg of Zinc, 25 mcg of Iron, 1.4 mcg of Manganese. The diet of goats needs to be adjusted for mineral composition.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectмінеральні речовиниuk
dc.subjectmineralsuk
dc.subjectкозине молокоuk
dc.subjectgoat milkuk
dc.subjectдомашній сирuk
dc.subjectcottage cheeseuk
dc.titleМінеральні речовини у складі козиного молока та домашнього сируuk
dc.title.alternativeMineral substances in goat's milk and homemade cheeseuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf323,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.