Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2813
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобернюк, Сергій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Kobernyuk, S. | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-13T12:10:17Z | - |
dc.date.available | 2020-07-13T12:10:17Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Кобернюк С. О. Цінові чинники ефективності свинарства / С. О. Кобернюк // Агросвіт. – 2016. - № 6. - С. 57 – 61. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2813 | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2306-6792 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2813 | - |
dc.description.abstract | Визначено ключову роль галузі свинарства у формуванні м'ясного балансу країни. Проведено аналіз структури виробництва м'яса. Досліджено динаміку виробництва м'яса і м'ясопродуктів у 2005—2014 роках. Розглянуто ключові та другорядні чинники формування попиту і пропозиції на ринку продукції свинарства. Проведено аналітичне вирівнювання індексів споживчих цін. Встановлено просту кореляційну залежність обсягів збуту свинини від рівня цін. Узагальнено вплив цінових чинників на ефективність функціонування галузі свинарства. Certainly key role of industry of the pig breeding in forming of meat balance of country. The analysis of pattern of production of meat is conducted. Investigational dynamics of production of meat in 2005—2014 years. The key and second-rate factors of forming of demand and supply are considered at the market of products of the pig breeding. The analytical smoothing of cost-of-living-indexs is conducted. Simple cross-correlation dependence of volumes of sale of pork is set on the standard of prices. Generalized influence of price factors on efficiency functioning of industry of the pig breeding. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` | uk |
dc.subject | м'ясо і м'ясопродукти | uk |
dc.subject | meat | uk |
dc.subject | продукція свинарства | uk |
dc.subject | products of the pig breeding | uk |
dc.subject | ціновий чинник | uk |
dc.subject | price factor | uk |
dc.subject | індекс цін | uk |
dc.subject | price index | uk |
dc.subject | динаміка виробництва | uk |
dc.subject | dynamics of production | uk |
dc.subject | збут | uk |
dc.subject | sale | uk |
dc.subject | аналітичне вирівнювання | uk |
dc.subject | analytical smoothing | uk |
dc.subject | кореляційний аналіз | uk |
dc.subject | crosscorrelation analysis | uk |
dc.title | Цінові чинники ефективності свинарства | uk |
dc.title.alternative | Price factors of forming of efficiency of the pig breeding | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Агросвіт |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 171,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.