Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2830
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧурсінов, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorTchoursinov, Yuriy-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovaliova, Olena-
dc.contributor.authorКалина, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorKalyna, Victoriya-
dc.date.accessioned2020-07-15T11:13:25Z-
dc.date.available2020-07-15T11:13:25Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧурсінов Ю. О. Формування професійної мотивації майбутніх інженерів-технологів харчових виробництв в процесі навчання і проходження технологічної практики / Ю. О. Чурсінов, О. С.Ковальова, В. С. Калина // Сучасний педагог : кол. наук. моногр. – Дніпро : Акцент ПП, 2020. – Т. 2. – С. 191-201. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2830uk
dc.identifier.isbn978-966-921-250-4-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/bitstream/123456789/10929/1/%D0%A1%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%9F%D0%B5%D0%B42020.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2830-
dc.description.abstractУ роботі представлений процес формування професійної мотивації майбутніх інженерів-технологів харчових виробництв в процесі навчання і проходження технологічних практик на профільних підприємствах харчової галузі. Розглядаються проблеми формування професійних якостей здобувача вищої освіти, запропоновані ефективні способи корегування професійної мотивації майбутніх інженерів. Розглянуті інноваційні заходи спрямовані на підвищення мотивації та самовизначення молоді під час навчання в університеті. Проведений аналіз професійного самовизначення здобувачів вищої освіти різних курсів спеціальності 181 «Харчові технології». U roboti predstavlenyi protses formuvannia profesiinoi motyvatsii maibutnikh inzheneriv-tekhnolohiv kharchovykh vyrobnytstv v protsesi navchannia i prokhodzhennia tekhnolohichnykh praktyk na profilnykh pidpryiemstvakh kharchovoi haluzi. Rozghliadaiutsia problemy formuvannia profesiinykh yakostei zdobuvacha vyshchoi osvity, zaproponovani efektyvni sposoby korehuvannia profesiinoi motyvatsii maibutnikh inzheneriv. Rozghlianuti innovatsiini zakhody spriamovani na pidvyshchennia motyvatsii ta samovyznachennia molodi pid chas navchannia v universyteti. Provedenyi analiz profesiinoho samovyznachennia zdobuvachiv vyshchoi osvity riznykh kursiv spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherОб’єднання науковців GlobalNaukauk
dc.subjectпрофесійна мотиваціяuk
dc.subjectprofesiina motyvatsiiauk
dc.subjectформуванняuk
dc.subjectformuvanniauk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectkharchova promyslovistuk
dc.subjectінженер-технологuk
dc.subjectinzhener-tekhnolohuk
dc.subjectтехнологічна практикаuk
dc.subjecttekhnolohichna praktykauk
dc.subjectвища освітаuk
dc.subjectvyshcha osvitauk
dc.titleФормування професійної мотивації майбутніх інженерів-технологів харчових виробництв в процесі навчання і проходження технологічної практикиuk
dc.title.alternativeFormuvannia profesiinoi motyvatsii maibutnikh inzheneriv-tekhnolohiv kharchovykh vyrobnytstv v protsesi navchannia i prokhodzhennia tekhnolohichnoi praktykyuk
dc.typeBook chapteruk
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
191-201.pdf782,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.