Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3032
Назва: Особливості формування продовольчого ринку
Інші назви: Osoblyvosti formuvannya prodovolʹchoho rynku
Автори: Вініченко, Ігор Іванович
Vinichenko, Ihor
Кравченко, М. В.
Kravchenko, M.
Ключові слова: формування продовольчого ринку
formuvannya prodovolʹchoho rynku
економічні відносини
ekonomichni vidnosyny
відтворювальний процес
vidtvoryuvalʹnyy protses
інтеграція інтересів
intehratsiya interesiv
ринкові суб’єкти
rynkovi subʺyekty
розвиток економічного і соціального середовища
rozvytok ekonomichnoho i sotsialʹnoho seredovyshcha
Дата публікації: 2011
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Вініченко І. І. Особливості формування продовольчого ринку [Електронний ресурс] / І. І. Вініченко, М. В. Кравченко // Ефективна економіка. – 2011. - № 10. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3032
Короткий огляд (реферат): Набули подальшого розвитку теоретичні засади та сформульовано концептуальні положення формування продовольчого ринку. Встановлено, що ринок є складною системою економічних відносин на усіх стадіях відтворювального процесу, заснованих на інтеграції інтересів ринкових суб’єктів у сфері виробництва, розподілу, перерозподілу і споживання, розвитку економічного і соціального середовища. Theoretical principles purchased further development and conceptual positions of forming of food market are set forth. It is set that a market is the difficult system of economic relations on all stages of reproductive process, interests of market subjects based on integration in the field of a production, distribution, redistribution and consumption, development of economic and social environment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3032
ISSN: ISSN 2307-2105
Розташовується у зібраннях:Ефективна економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf534,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.