Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3083
Назва: | Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств з переробки сільськогосподарської продукції |
Інші назви: | Directions of increase of competitiveness of the enterprises for processing of agricultural products |
Автори: | Вініченко, Ігор Іванович Vinichenko, I. Маховський, Д. В. Makhovsky, D. |
Ключові слова: | ринкова конкуренція market competition конкурентоспроможність competitiveness світова глобалізація world globalization конкурентні переваги competitive advantages ринковий механізм market mechanism інноваційна діяльність innovative activities |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` |
Бібліографічний опис: | Вініченко І. І. Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств з переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] / І. І. Вініченко, Д. В. Маховський // Ефективна економіка. – 2014. - № 12. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3083 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто сучасний стан та тенденції змін конкурентоспроможності підприємств з переробки сільськогосподарської продукції та особливості механізму реалізації стратегії управління конкурентоспроможністю, здійснено моніторинг існуючих проблем у контексті реалій сучасної економічної науки та дисбалансів економічного простору, а також окреслено передумови й домінанти управління конкурентоспроможністю підприємств з переробки сільськогосподарської продукції. The article considers the current state of, and trends in the competitiveness of enterprises for processing of agricultural products and features of the mechanism of implementation of the strategy of competitiveness management, carried out the monitoring of the existing problems in the context of the realities of modern economic science and economic imbalances space, and outlined the background and focus of the management of the competitiveness of enterprises for processing agricultural products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3083 |
ISSN: | ISSN 2307-2105 |
Розташовується у зібраннях: | Ефективна економіка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 573,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.