Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3083
Назва: Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств з переробки сільськогосподарської продукції
Інші назви: Directions of increase of competitiveness of the enterprises for processing of agricultural products
Автори: Вініченко, Ігор Іванович
Vinichenko, I.
Маховський, Д. В.
Makhovsky, D.
Ключові слова: ринкова конкуренція
market competition
конкурентоспроможність
competitiveness
світова глобалізація
world globalization
конкурентні переваги
competitive advantages
ринковий механізм
market mechanism
інноваційна діяльність
innovative activities
Дата публікації: 2014
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`
Бібліографічний опис: Вініченко І. І. Напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств з переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] / І. І. Вініченко, Д. В. Маховський // Ефективна економіка. – 2014. - № 12. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3083
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сучасний стан та тенденції змін конкурентоспроможності підприємств з переробки сільськогосподарської продукції та особливості механізму реалізації стратегії управління конкурентоспроможністю, здійснено моніторинг існуючих проблем у контексті реалій сучасної економічної науки та дисбалансів економічного простору, а також окреслено передумови й домінанти управління конкурентоспроможністю підприємств з переробки сільськогосподарської продукції. The article considers the current state of, and trends in the competitiveness of enterprises for processing of agricultural products and features of the mechanism of implementation of the strategy of competitiveness management, carried out the monitoring of the existing problems in the context of the realities of modern economic science and economic imbalances space, and outlined the background and focus of the management of the competitiveness of enterprises for processing agricultural products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3083
ISSN: ISSN 2307-2105
Розташовується у зібраннях:Ефективна економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf573,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.