Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3142
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛукацька, Яна Сергіївна-
dc.contributor.authorLukatska, Yana Sergiivna-
dc.date.accessioned2020-08-26T15:51:47Z-
dc.date.available2020-08-26T15:51:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛукацька Я. С. Особливості професійного мислення фахівця / Я. С. Лукацька // Підготовка фахівців на шляху євроінтеграції: проблеми та перспективи : матеріали XIV міжвуз. наук.-практ. конф. – Дніпро : ДДАЕУ, 2020. – С. 113-114. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3142uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3142-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано світогляд і його вплив на професійне мислення спеціаліста, від чого значною мірою залежіть якість професійної діяльності та рівень професіоналізму. Визначено поняття філософської культури, що впливає на професійне мислення фахівця та робить професіонала самобутньою особистістю. The work analyzes the worldview and its impact on the professional thinking of a specialist, which largely depends on the quality of professional activity and the level of professionalism. The concept of philosophical culture that influences the professional thinking of a specialist and makes the professional an original personality is defined.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсвітоглядuk
dc.subjectworldviewuk
dc.subjectмисленняuk
dc.subjectthinkinguk
dc.subjectпрофесійна діяльністьuk
dc.subjectprofessional activitiesuk
dc.subjectпрофесійне мисленняuk
dc.subjectprofessional thinkinguk
dc.subjectкультураuk
dc.subjectcultureuk
dc.titleОсобливості професійного мислення фахівцяuk
dc.title.alternativeFeatures of professional thinking of specialistuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
pdf131,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.