Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/317
Назва: Створення кластеру рибництва в підвищені конкурентоспроможності економіки регіону
Автори: Катан, Людмила Ігорівна
Katan, Lyudmyla
Зубко, Оксана Володимирівна
Zubko, Oksana
Рожков, Володимир Вікторович
Rozhkov, Vladimir
Rozhkov, V.
Rozhkov, V. V.
Ключові слова: рибництво
fish farming
галузь рибництва
fishing industry
кластер
cluster
кластери рибництва
fish farming clusters
кластерна політика
cluster policy
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Катан Л. І., Зубко О. В., Рожков В. В. Створення кластеру рибництва в підвищені конкурентоспроможності економіки регіону / Л. І. Катан, О. В. Зубко, В. В. Рожков // Проблеми раціонального використання водних біоресурсів : матеріали конф. – 2018. - Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/317
Опис: Підприємствам рибної галузі України властиві складні суперечливі особливості. Виходячи з цього, перед економічною наукою стоїть завдання дослідження і опису нових, відмінних від існуючих, принципів господарської діяльності підприємств рибної галузі. Світова економічна наука розглядає кластерну концепцію як ефективний інструмент підвищення конкурентоспроможності економіки держави, регіональних економік, а також окремих галузей і підприємств. The enterprises of the fish industry of Ukraine have complex contradictory features. On this basis, before the economic science is the task of studying and describing new, different from existing, principles of economic activity of enterprises in the fishing industry. World Economic Science considers the cluster concept as an effective tool for improving the competitiveness of the state's economy, regional economies, as well as individual industries and enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/317
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf368,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.