Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3541
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайленко (Бандура), Любов Павлівна-
dc.contributor.authorMykhaylenko (Bandura), Lyubov-
dc.date.accessioned2021-03-02T09:37:18Z-
dc.date.available2021-03-02T09:37:18Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationМихайленко Л.П. Формування продукційного процесу зернобобових культур під впливом погодних і технологічних факторів в Північній частині степу:Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук.-2005.-Дніпропетровськ,176 с.(На правах рукопису).-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3541uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3541-
dc.description.abstractРезультати багаторічних досліджень в польових дослідах з горохом та в короткочасних дослідах з горохом, нутом і чиною дали змогу встановити вплив погодних умов на рівень врожайності рослин сучасних сортів зернобобових культур. The results of many years of research in field experiments with peas and in short-term experiments with peas, chickpeas and thus made it possible to establish the influence of weather conditions on yields plants of modern varieties of legumes.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут зернового господарстваuk
dc.subjectзернобобові культуриuk
dc.subjectlegumesuk
dc.subjectекстремальні умовиuk
dc.subjectextreme conditionsuk
dc.subjectрівень врожайностіuk
dc.subjectyield leveluk
dc.subjectгорохuk
dc.subjectpeauk
dc.titleФормування продукційного процесу зернобобових культур під впливом погодних і технологічних факторів в Північній частині степуuk
dc.title.alternativeFormation of the production process of legumes under the influence of weather and technological factors in the northern part of the steppeuk
dc.typeDissertationuk
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2005_mikhailenko-dis.pdf496,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.