Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3664
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобинцева, Н. О.-
dc.contributor.authorLobyntseva, N. O.-
dc.date.accessioned2021-03-09T13:32:51Z-
dc.date.available2021-03-09T13:32:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛобинцева Н. О. Профілактика поширення токсикоінфекцій через молочну продукцію в умовах Запорізької регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Лобинцева Н. О. ; наук. керівник Бібен І. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. – Дніпро, 2020. – 69 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3664.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3664-
dc.description.abstractРезультатами власних досліджень встановлено, що впродовж 2019 р. у Регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби в Запорізькій області було досліджено 2754 зразка молока та молочних продуктів. За результатами досліджень молока були вибраковані дві партії, одна – в зв’язку з фальсифікацією водою, друга з позитивною реакцією на субклінічний мастит, що склало 340 л. Встановлено, що сметана та кисломолочний сир домашнього виготовлення, які надходили на продаж, відповідали вимогам держстандарту і були реалізовані без обмежень. Збудників токсикоінфекцій у молочній продукції виявлено не було. The results of our own researches show that during 2019 2754 samples of milk and dairy products were examined at the Regional State Laboratory of the State Consumer Service in Zaporizhzhya region. According to the results of milk studies, two lots were selected, one in connection with falsification of water, the other with a positive response to subclinical mastitis of 340 liters. It was found that the home-made sour cream and sour milk cheese were in compliance with the state standard and were implemented without restriction. Causes of toxic infections in dairy products have not been identified.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectуправління якістюuk
dc.subjectquality managementuk
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза молокаuk
dc.subjectveterinary and sanitary examination of milkuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectsafetyuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectproduct qualityuk
dc.titleПрофілактика поширення токсикоінфекцій через молочну продукцію в умовах Запорізької регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівuk
dc.title.alternativeProfilaktyka poshyrennia toksykoinfektsii cherez molochnu produktsiiu v umovakh Zaporizkoi rehionalnoi derzhavnoi laboratorii derzhavnoi sluzhby Ukrainy z pytan bezpechnosti kharchovykh produktiv ta zakhystu spozhyvachivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лобинцева Н.О..pdf807,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.