Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3665
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛук’яненко, Д. В.-
dc.contributor.authorLukyanenko, D. V.-
dc.date.accessioned2021-03-09T13:41:47Z-
dc.date.available2021-03-09T13:41:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛук’яненко Д. В. Контроль якості і безпечності продуктів забою тварин в умовах ринку «Центральний» міста Кривий Ріг Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Лук’яненко Д. В. ; наук. керівник Шевчик Р. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. – Дніпро, 2020. – 68 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3665.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3665-
dc.description.abstractПід час виконання дипломної роботи були встановлені у досліджених продуктах забою тварин: в трьох із десяти експертиз 2 випадки інвазії (дикроцеліоз яловичої печінки і печінкова форма еймеріозу у кроля) та один – незаразної патології (жирова дистрофія курячої печінки). В цілому, паразитарні патології склали 20% випадків, що становило 176,6 гривен збитків, незаразна патологія – 10% випадків і 6,8 грн втрат. За останні три роки в більшості випадків (64,9-76,1%) причиною вибракування продуктів забою тварин були паразитарні хвороби, при цьому, загальний відсоток не перевищувала 0,15% від загальної маси продуктів забою тварин. During the thesis, 2 cases of invasion (beef liver dicroceliosis and hepatic form of eimeriosis in rabbits) and one - non-communicable pathology (chicken liver fatty dystrophy) were found in the studied products of animal slaughter: in three out of ten examinations. In general, parasitic pathologies made 20% of cases that made 176,6 hryvnias (UAH) of losses, noninfectious pathology - 10% of cases and 6,8 hryvnias (UAH) of losses. Over the past three years, in most cases (64.9-76.1%) the cause of culling of slaughter products was parasitic diseases, with the total percentage not exceeding 0.15% of the total mass of slaughter products.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectсанітарний станuk
dc.subjectsanitary conditionuk
dc.subjectпродукти забою тваринuk
dc.subjectproducts of slaughter of animalsuk
dc.subjectдикроцеліозuk
dc.subjectdicroceliosisuk
dc.subjectпечінкаuk
dc.subjectliveruk
dc.subjectвибракування,uk
dc.subjectcullinguk
dc.titleКонтроль якості і безпечності продуктів забою тварин в умовах ринку «Центральний» міста Кривий Ріг Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeControlling and safe, someone is guarding animals in this market "Central "of the city of Kryvyi Rih, Dnipropetrovsk regionuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лук`яненко Д.В..pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.