Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3841
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетерс, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorPeters, Mykola Mykolaiovych-
dc.date.accessioned2021-03-16T12:41:45Z-
dc.date.available2021-03-16T12:41:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПетерс М. М. Удосконалення технології вирощування товарної риби у ставках приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської області : магістер. дипломна робота : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Петерс Микола Миколайович ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2021. – 74 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3841.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3841-
dc.description.abstractРибна продукція є для людини важливим продуктом харчування, джерелом легкоперетравленого і засвоюваного білку, незамінних амінокислот, цінних ліпідних компонентів, вітамінів і мінералів. Згідно міжнародним медичним нормам біологічно необхідний рівень вживання рибної продукції для людини на рік складає 20 кг. В умовах рибних господарств легше організувати нормовану годівлі риби, здійснювати ветеринарний нагляд, отримувати точнішу інформацію про фізіологічний стан риби. Найпопулярнішим об’єктом ставкового і індустріального рибництва традиційно є короп. Ця недорога смачна жива риба користується постійним попитом у населення. Мета досліджень було підвищити продуктивність коропа за рахунок використання в раціоні добавки «Абіопептід з йодом», що містить підвищені дози Йоду. Rybna produktsiia ye dlia liudyny vazhlyvym produktom kharchuvannia, dzherelom lehkoperetravlenoho i zasvoiuvanoho bilku, nezaminnykh aminokyslot, tsinnykh lipidnykh komponentiv, vitaminiv i mineraliv. Zghidno mizhnarodnym medychnym normam biolohichno neobkhidnyi riven vzhyvannia rybnoi produktsii dlia liudyny na rik skladaie 20 kh. V umovakh rybnykh hospodarstv lehshe orhanizuvaty normovanu hodivli ryby, zdiisniuvaty veterynarnyi nahliad, otrymuvaty tochnishu informatsiiu pro fiziolohichnyi stan ryby. Naipopuliarnishym obiektom stavkovoho i industrialnoho rybnytstva tradytsiino ye korop. Tsia nedoroha smachna zhyva ryba korystuietsia postiinym popytom u naselennia. Meta doslidzhen bulo pidvyshchyty produktyvnist koropa za rakhunok vykorystannia v ratsioni dobavky «Abiopeptid z yodom», shcho mistyt pidvyshcheni dozy Yodu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectрибництвоuk
dc.subjectrybnytstvouk
dc.subjectвирощування рибиuk
dc.subjectvyroshchuvannia rybyuk
dc.subjectтоварна рибаuk
dc.subjecttovarna rybauk
dc.subjectкоропuk
dc.subjectkoropuk
dc.titleУдосконалення технології вирощування товарної риби у ставках приватного акціонерного товариства «Дніпровська хвиля» Кременчуцького району Полтавської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia tovarnoi ryby u stavkakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Dniprovska khvylia» Kremenchutskoho raionu Poltavskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петерс М.М..pdf765,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.