Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3845
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поротікова, Інна Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Porotikova, Inna Ihorivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-16T13:06:38Z | - |
dc.date.available | 2021-03-16T13:06:38Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Поротікова І. І. Удосконалення технології вирощування коропа у приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» Петриківський район Дніпропетровська область : магістер. дипломна робота : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Поротікова Інна Ігорівна ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2021. – 62 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3845. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3845 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи було провести науково-господарський дослід з вивчення ефективності використання каниги в раціонах коропових риб в умовах приватного акціонерного товариства «Петриківський рибгосп» Петриківського району Дніпропетровської області. В результаті проведених досліджень встановлено позитивний вплив каниги на показники росту і розвитку коропових риб, відсутність негативного впливу на гематологічні показники, а це свідчить про те, що включення 30 % каниги є доцільним та економічно обґрунтованим, а тому канигу необхідно включити до раціонів господарства. Metoiu danoi roboty bulo provesty naukovo-hospodarskyi doslid z vyvchennia efektyvnosti vykorystannia kanyhy v ratsionakh koropovykh ryb v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Petrykivskyi rybhosp» Petrykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. V rezultati provedenykh doslidzhen vstanovleno pozytyvnyi vplyv kanyhy na pokaznyky rostu i rozvytku koropovykh ryb, vidsutnist nehatyvnoho vplyvu na hematolohichni pokaznyky, a tse svidchyt pro te, shcho vkliuchennia 30 % kanyhy ye dotsilnym ta ekonomichno obgruntovanym, a tomu kanyhu neobkhidno vkliuchyty do ratsioniv hospodarstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | рибництво | uk |
dc.subject | rybnytstvo | uk |
dc.subject | вирощування риби | uk |
dc.subject | vyroshchuvannia ryby | uk |
dc.subject | канига | uk |
dc.subject | kanyha | uk |
dc.subject | короп | uk |
dc.subject | korop | uk |
dc.title | Удосконалення технології вирощування коропа у приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» Петриківський район Дніпропетровська область | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia koropa u pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Petrykivskyi rybhosp» Petrykivskyi raion Dnipropetrovska oblast | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Поротіков І.І..pdf | 873,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.