Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Публікації аспірантів, бакалаврів, магістрів
Публікації аспірантів
Публікації бакалаврів, магістрів
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Критерії свіжості кров’яної ковбаси
Зажарська, Надія Миколаївна
;
Zazharska, Nadiia
;
Zazharska, N. M.
;
Zazharska, N.
;
Zazhars’ka, N. M.
;
Zazharskaya, N. N.
;
Самойленко, Юлія Володимирівна
;
Samoilenko, Yuliia
;
Samoilenko, Y. V.
;
Samoilenko, Y.
;
Гура, Анна Олександрівна
;
Gura, Anna
2018
Використання настою гранату для подовження строку зберігання кров’яної ковбаси
Зажарська, Надія Миколаївна
;
Zazharska, Nadiia
;
Самойленко, Юлія Володимирівна
;
Samoilenko, Yuliia
;
Горяєнова, Тетяна Олегівна
;
Horiaienova, Tetyana
Перегляд
Автор
2
Samoilenko, Yuliia
2
Zazharska, Nadiia
2
Зажарська, Надія Миколаївна
2
Самойленко, Юлія Володимирівна
1
Gura, Anna
1
Horiaienova, Tetyana
1
Samoilenko, Y.
1
Samoilenko, Y. V.
1
Zazharska, N.
1
Zazharska, N. M.
.
далі >
Тема
2
smears-prints
2
кров’яна ковбаса
2
мазки-відбитки
1
acid number
1
amino-ammonia nitrogen
1
degustation sheet
1
microbial contamination
1
number of microorganisms
1
organoleptic research
1
pH
.
далі >