Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4041
Назва: Оптимізація технології виробництва свинини у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю СТОВ «АГРОМАЙСТЕР» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu STOV «AHROMAISTER» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Даниленко, Ганна В’ячеславівна
Danylenko, Hanna Viacheslavivna
Ключові слова: годівля свиней
hodivlia svynei
технологія виробництва свинини
tekhnolohiia vyrobnytstva svynyny
свинарство
svynarstvo
утримання свиней
utrymannia svynei
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Даниленко Г. В. Оптимізація технології виробництва свинини у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю СТОВ «АГРОМАЙСТЕР» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Даниленко Ганна В’ячеславівна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 94 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4041.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є вивчення сучасного стану виробницва продукції га-лузі свинарства, ознайомлення з сучасними технологічними рішеннями при вирощуванні свиней, аналіз існуючої технології виробництва продук-ції галузі на відповідному підприємстві та удосконалення технології виро-щування молодняку свиней. Metoiu roboty ye vyvchennia suchasnoho stanu vyrobnytsva produktsii ha-luzi svynarstva, oznaiomlennia z suchasnymy tekhnolohichnymy rishenniamy pry vyroshchuvanni svynei, analiz isnuiuchoi tekhnolohii vyrobnytstva produk-tsii haluzi na vidpovidnomu pidpryiemstvi ta udoskonalennia tekhnolohii vyro-shchuvannia molodniaku svynei.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4041
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Даниленко Г.В..pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.