Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4041
Назва: | Оптимізація технології виробництва свинини у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю СТОВ «АГРОМАЙСТЕР» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu STOV «AHROMAISTER» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Даниленко, Ганна В’ячеславівна Danylenko, Hanna Viacheslavivna |
Ключові слова: | годівля свиней hodivlia svynei технологія виробництва свинини tekhnolohiia vyrobnytstva svynyny свинарство svynarstvo утримання свиней utrymannia svynei |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Даниленко Г. В. Оптимізація технології виробництва свинини у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю СТОВ «АГРОМАЙСТЕР» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Даниленко Ганна В’ячеславівна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 94 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4041. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є вивчення сучасного стану виробницва продукції га-лузі свинарства, ознайомлення з сучасними технологічними рішеннями при вирощуванні свиней, аналіз існуючої технології виробництва продук-ції галузі на відповідному підприємстві та удосконалення технології виро-щування молодняку свиней. Metoiu roboty ye vyvchennia suchasnoho stanu vyrobnytsva produktsii ha-luzi svynarstva, oznaiomlennia z suchasnymy tekhnolohichnymy rishenniamy pry vyroshchuvanni svynei, analiz isnuiuchoi tekhnolohii vyrobnytstva produk-tsii haluzi na vidpovidnomu pidpryiemstvi ta udoskonalennia tekhnolohii vyro-shchuvannia molodniaku svynei. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4041 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Даниленко Г.В..pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.