Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4107
Назва: Оптимізація технології виробництва молока корів у сільськогосподарському виробничому кооперативі ім. Щорса Білоцерківського району Київської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv u silskohospodarskomu vyrobnychomu kooperatyvi im. Shchorsa Bilotserkivskoho raionu Kyivskoi oblasti
Автори: Копєйка, Аліна Дмитрівна
Kopieika, Alina Dmytrivna
Ключові слова: українська чорно-ряба молочна порода корів
ukrainska chorno-riaba molochna poroda koriv
технологія виробництва молока
tekhnolohiia vyrobnytstva moloka
раціони годівлі
ratsiony hodivli
годівля корів
hodivlia koriv
молочне скотарство
molochne skotarstvo
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Копєйка А. Д. Оптимізація технології виробництва молока корів у сільськогосподарському виробничому кооперативі ім. Щорса Білоцерківського району Київської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Копєйка Аліна Дмитрівна ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2020. – 84 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4107.
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота виконана на базі сільськогосподарського виробничого кооперативу ім. Щорса, Білоцерківського району, Київської області. Метою досліджень була оптимізація технології виробництва молока шляхом покращення раціонів годівлі дійних корів в умовах СВК ім. Щорса. Робота представлена згідно останніх вимог у логічній послідовності. Дана магістерська робота містить результати наукових досліджень, які логічно наведені у таблицях та висновках даної роботи. В результаті було виявлено, що молочне скотарство в господарстві займає значне місце. Важливу роль в забезпеченні високої продуктивності тварин відіграє годівля. Щороку в господарстві спостерігається повна забезпеченість поголів’я високоякісними кормовими засобами. В результаті, витрати кормів на одиницю продукції в господарстві відповідають зоотехнічним нормам. Дипломна робота виконана на актуальну тему. Висвітлені питання сучасного стану виробництва молока та тенденції розвитку галузі молочного скотарства в Україні та вплив різних чинників на молочну продуктивність й якість молока. Детально представлена характеристика господарсько-біологічних особливостей корів української чорно-рябої молочної породи. Dyplomna robota vykonana na bazi silskohospodarskoho vyrobnychoho kooperatyvu im. Shchorsa, Bilotserkivskoho raionu, Kyivskoi oblasti. Metoiu doslidzhen bula optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka shliakhom pokrashchennia ratsioniv hodivli diinykh koriv v umovakh SVK im. Shchorsa. Robota predstavlena zghidno ostannikh vymoh u lohichnii poslidovnosti. Dana mahisterska robota mistyt rezultaty naukovykh doslidzhen, yaki lohichno navedeni u tablytsiakh ta vysnovkakh danoi roboty. V rezultati bulo vyiavleno, shcho molochne skotarstvo v hospodarstvi zaimaie znachne mistse. Vazhlyvu rol v zabezpechenni vysokoi produktyvnosti tvaryn vidihraie hodivlia. Shchoroku v hospodarstvi sposterihaietsia povna zabezpechenist poholivia vysokoiakisnymy kormovymy zasobamy. V rezultati, vytraty kormiv na odynytsiu produktsii v hospodarstvi vidpovidaiut zootekhnichnym normam. Dyplomna robota vykonana na aktualnu temu. Vysvitleni pytannia suchasnoho stanu vyrobnytstva moloka ta tendentsii rozvytku haluzi molochnoho skotarstva v Ukraini ta vplyv riznykh chynnykiv na molochnu produktyvnist y yakist moloka. Detalno predstavlena kharakterystyka hospodarsko-biolohichnykh osoblyvostei koriv ukrainskoi chorno-riaboi molochnoi porody.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4107
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Копейка А.Д. МгБТ-1-19.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.