Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4154
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мазур, Вікторія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T11:10:23Z | - |
dc.date.available | 2021-04-02T11:10:23Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Мазур В. А. Удосконалення процесу виробничого менеджменту в сільськогосподарському підприємстві : магістр. дипломна робота : 073 Менеджмент / Мазур Вікторія Андріївна ; наук. керівник Горобець Наталія Миколаївна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права. – Дніпро, 2020. – 106 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4154 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4154 | - |
dc.description.abstract | Досліджено теоретичні положення щодо менеджменту виробничого процесу підприємства. Вивчено сутність управління виробничими процесами в сільському господарстві та досліджено їх особливості в системі виробництва аграрної продукції. Удосконалено підходи до покращання виробничо-економічної діяльності підприємства за рахунок впровадження до виробничої програми однопільного вирощування сої - як пожнивної культури, та ячменя озимого - як основної культури, з можливістю одержання двох врожаїв на рік. Оптимізовано виробництво сільськогосподарської продукції, що підвищить ефективність роботи досліджуваного господарства. Doslidzheno teoretychni polozhennia shchodo menedzhmentu vyrobnychoho protsesu pidpryiemstva. Vyvcheno sutnist upravlinnia vyrobnychymy protsesamy v silskomu hospodarstvi ta doslidzheno yikh osoblyvosti v systemi vyrobnytstva ahrarnoi produktsii. Udoskonaleno pidkhody do pokrashchannia vyrobnycho-ekonomichnoi diialnosti pidpryiemstva za rakhunok vprovadzhennia do vyrobnychoi prohramy odnopilnoho vyroshchuvannia soi - yak pozhnyvnoi kultury, ta yachmenia ozymoho - yak osnovnoi kultury, z mozhlyvistiu oderzhannia dvokh vrozhaiv na rik. Optymizovano vyrobnytstvo silskohospodarskoi produktsii, shcho pidvyshchyt efektyvnist roboty doslidzhuvanoho hospodarstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | виробництво аграрної продукції | uk |
dc.subject | production of agrarian products | uk |
dc.subject | виробничий менеджмент | uk |
dc.subject | production management | uk |
dc.subject | виробничі процеси | uk |
dc.subject | production processes | uk |
dc.subject | оптимізація | uk |
dc.subject | optimization | uk |
dc.subject | виробнича структура | uk |
dc.subject | production structure | uk |
dc.title | Удосконалення процесу виробничого менеджменту в сільськогосподарському підприємстві | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia protsesu vyrobnychoho menedzhmentu v silskohospodarskomu pidpryiemstvi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і права. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мазур В.А..pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.