Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4221
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Михайло Олексійович-
dc.contributor.authorTkachenko, Mykhailo Oleksiiovych-
dc.date.accessioned2021-04-07T09:55:24Z-
dc.date.available2021-04-07T09:55:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТкаченко М. О. Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Вікторія" Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Ткаченко Михайло Олексійович ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 71 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4221.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4221-
dc.description.abstractВ умовах промислової технології значно зростає фізіологічна і нервове навантаження на тварин, знижуються їх адаптаційні можливості, збільшується негативний вплив стресів. Тому при забої тварин зі стресовим синдромом або після перенесених захворювань, особливо свиней, отримують м'ясо низької якості. Мета дипломної роботи полягала у вивченні та оптимізації технології виробництва та первинної переробки свиней в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Вікторія» Дніпровського району Дніпропетровської області. V umovakh promyslovoi tekhnolohii znachno zrostaie fiziolohichna i nervove navantazhennia na tvaryn, znyzhuiutsia yikh adaptatsiini mozhlyvosti, zbilshuietsia nehatyvnyi vplyv stresiv. Tomu pry zaboi tvaryn zi stresovym syndromom abo pislia perenesenykh zakhvoriuvan, osoblyvo svynei, otrymuiut miaso nyzkoi yakosti. Meta dyplomnoi roboty poliahala u vyvchenni ta optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva ta pervynnoi pererobky svynei v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Viktoriia» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтривалість зберіганняuk
dc.subjecttryvalist zberihanniauk
dc.subjectоптимізація технології виробництва свининиuk
dc.subjectoptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynynyuk
dc.subjectзабій тваринuk
dc.subjectzabii tvarynuk
dc.subjectпервинна переробка свинейuk
dc.subjectpervynna pererobka svyneiuk
dc.subjectобробка туш свинейuk
dc.subjectobrobka tush svyneiuk
dc.subjectзберігання туш свинейuk
dc.subjectzberihannia tush svyneiuk
dc.titleОптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Вікторія" Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Viktoriia" Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткаченко М.О..pdf699,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.