Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4229
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хацевич, Дмитро Петрович | - |
dc.contributor.author | Khatsevych, Dmytro Petrovych | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-07T12:10:11Z | - |
dc.date.available | 2021-04-07T12:10:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Хацевич Д. П. Оптимізація технології утримання корів на молочно-виробничому комплексі «Єкатеринославський» м. Дніпро : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Хацевич Дмитро Петрович ; наук. керівник Милостивий Р. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4229. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4229 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена з’ясуванню особливостей оцінки та прогнозування стану комфорту корів у сучасних енергоощадних приміщеннях, виконана в рамках науково-дослідної роботи кафедри технології переробки продукції тваринництва ДДАЕУ за темами «Вплив технологічних факторів на підвищення якості тваринницької продукції» (номер державної реєстрації 0114U005590) та «Забезпечення сталого розвитку тваринництва і природної резистентності за впливу екологічних і технологічних факторів» (номер державної реєстрації 0120U103848). Robota prysviachena ziasuvanniu osoblyvostei otsinky ta prohnozuvannia stanu komfortu koriv u suchasnykh enerhooshchadnykh prymishchenniakh, vykonana v ramkakh naukovo-doslidnoi roboty kafedry tekhnolohii pererobky produktsii tvarynnytstva DDAEU za temamy «Vplyv tekhnolohichnykh faktoriv na pidvyshchennia yakosti tvarynnytskoi produktsii» (nomer derzhavnoi reiestratsii 0114U005590) ta «Zabezpechennia staloho rozvytku tvarynnytstva i pryrodnoi rezystentnosti za vplyvu ekolohichnykh i tekhnolohichnykh faktoriv» (nomer derzhavnoi reiestratsii 0120U103848). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | неізольовані приміщення | uk |
dc.subject | neizolovani prymishchennia | uk |
dc.subject | оптимізація технології утримання корів | uk |
dc.subject | optymizatsiia tekhnolohii utrymannia koriv | uk |
dc.subject | комфорт корів | uk |
dc.subject | komfort koriv | uk |
dc.subject | сучасні енергоощадні приміщення | uk |
dc.subject | suchasni enerhooshchadni prymishchennia | uk |
dc.subject | технологія виробництва молока | uk |
dc.subject | tekhnolohiia vyrobnytstva moloka | uk |
dc.title | Оптимізація технології утримання корів на молочно-виробничому комплексі «Єкатеринославський» м. Дніпро | uk |
dc.title.alternative | Optymizatsiia tekhnolohii utrymannia koriv na molochno-vyrobnychomu kompleksi «Iekaterynoslavskyi» m. Dnipro | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хацевич Д.П..pdf | 1,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.