Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4616
Назва: Інституціональні аспекти інноваційного процесу в агропромисловому виробництві
Інші назви: Instytutsionalni aspekty innovatsiinoho protsesu v ahropromyslovomu vyrobnytstvi
Автори: Вєрцева, А.
Viertseva, A.
Ключові слова: агропромислове виробництво
ahropromyslove vyrobnytstvo
інновації
innovatsii
інституціональні аспекти
instytutsionalni aspekty
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Вєрцева А. Інституціональні аспекти інноваційного процесу в агропромисловому виробництві / А. Вєрцева ; наук.керівник О. В. Гончаренко // Молоді науковці-аграрники: традиційні й нові аспекти досліджень : тези доп. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ. (Дніпро, 23-25 берез. 2021 р.) : в 2 т. / МОН України ; ДДАЕУ, ННІЕ. – Дніпро : Друк. «Стандарт» (ПП Бойко В.В.), 2021. – Т. 2. – С. 39-40. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4616
Короткий огляд (реферат): В агропромисловому виробництві розробка інновацій та їх впровадження пов’язані переважно з новими сортами рослин, виведенням нових порід тварин, новою технікою, новими ресурсозберігаючими технологіями, застосування яких здебільшого змінює характерні властивості сільськогосподарської продукції, що виробляється, але не приводить до появи нових видів продукції. V ahropromyslovomu vyrobnytstvi rozrobka innovatsii ta yikh vprovadzhennia poviazani perevazhno z novymy sortamy roslyn, vyvedenniam novykh porid tvaryn, novoiu tekhnikoiu, novymy resursozberihaiuchymy tekhnolohiiamy, zastosuvannia yakykh zdebilshoho zminiuie kharakterni vlastyvosti silskohospodarskoi produktsii, shcho vyrobliaietsia, ale ne pryvodyt do poiavy novykh vydiv produktsii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4616
Розташовується у зібраннях:Публікації аспірантів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вєрцева.pdf76,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.