Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/462
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Милостивий, Роман Васильович | - |
dc.contributor.author | Mylostyvyi, Roman | - |
dc.contributor.author | Milostiviy, Roman | - |
dc.contributor.author | Milostivyiy, Roman | - |
dc.contributor.author | Високос, Микола Петрович | - |
dc.contributor.author | Vysokos, Mykola | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Alena | - |
dc.contributor.author | Гуцуляк, Ганна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Gutsulyak, Ganna | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-25T11:33:27Z | - |
dc.date.available | 2018-10-25T11:33:27Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Технологические аспекты акклиматизации голштинского скота европейской селекции в условиях Приднепровья / Р. В. Милостивый, Н. П. Высокос, А. А. Калиниченко, А. С. Гуцуляк // Продовольственная безопасность в контексте новых идей и решений : материалы междунар. науч.-практ. конф. (Семей, 10 марта 2017 г.) / Государственный университет имени Шакарима города Семей. – Семей, 2017. – Т. 1. – С. 412-415. – Режим доступа : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/462. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-601-313-014-9 | - |
dc.identifier.uri | https://www.researchgate.net/publication/325651578_Tehnologiceskie_aspekty_akklimatizacii_golstinskogo_skota_evropejskoj_selekcii_v_usloviah_Pridneprova_Technological_aspects_of_acclimatization_of_Holstein_cattle_of_European_breeding_in_conditions_of_ | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/462 | - |
dc.description.abstract | Установлено, что адаптация голштинского скота европейской селекции в условиях промышленной технологии производства молока сопровождалась снижением природной резистентности организма коров и сокращением продолжительности их хозяйственного использования. Это обуславливает необходимость разработки научно-обоснованных мероприятий по повышению устойчивости организма и продлению продуктивного долголетия животных. Встановлено, що адаптація голштинської худоби європейської селекції в умовах промислової технології виробництва молока супроводжувалася зниженням природного резистентності організму корів і скороченням тривалості їх господарського використання. Це обумовлює необхідність розробки науково-обґрунтованих заходів щодо підвищення стійкості організму і продовженню продуктивного довголіття тварин. It was found that the adaptation of the European Holstein cattle breeding in the conditions of industrial milk production technology was accompanied by a decrease in the natural resistance of the organism of cows and a reduction in the duration of their economic use. This necessitates the development of development of scientific measures to increase the body's resistance and extend the longevity of productive animals. | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | Государственный университет имени Шакарима города Семей | uk |
dc.subject | корови | uk |
dc.subject | cows | uk |
dc.subject | голштинська порода | uk |
dc.subject | Holstein breed | uk |
dc.subject | акліматизація | uk |
dc.subject | acclimatization | uk |
dc.subject | технологія виробництва молока | uk |
dc.subject | milk production technology | uk |
dc.title | Технологические аспекты акклиматизации голштинского скота европейской селекции в условиях Приднепровья | uk |
dc.title.alternative | Технологічні аспекти акліматизації голштинської худоби європейської селекції в умовах Придніпров'я | uk |
dc.title.alternative | Technological aspects of acclimatization of Holstein cattle of European breeding in conditions of Dnepr | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11.pdf | 472,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.