Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4650
Назва: Школа професора Шуваєва В. Т. – основні напрями наукової роботи
Інші назви: School of Professor Shuvaev VT – main directions of scientific work
Автори: Похил, Володимир Іванович
Pokhil, Volodymyr
Pokhil, V.
Pokhil, V. I.
Pokhyl, V.
Pokhyl, V. I.
Pohyl, V.
Pohyl, V. I.
Pohil, V.
Pohil, V. I.
Рожков, Володимир Вікторович
Rozhkov, V.
Rozhkov, V. V.
Похил, Олена Миколаївна
Pokhil, Оlena
Pokhil, O. M.
Pokhil, O.
Pokhyl, O. M.
Pokhyl, O.
Pokhil, Elena
Pokhil, E. N.
Pokhil, E.
Pohyl, Olena
Pohyl, O.
Pohyl, O. M.
Pohil, O. M.
Pohil, O.
Pohyl, Elena
Pohyl, Elena N.
Pohyl, Н. M.
Лесновська, Олена Володимирівна
Lesnovska, O. V.
Lesnovskay, O. V.
Lesnovska, E. V.
Lesnovskay, E. V.
Lesnovska, O. W.
Lesnovska, E. W.
Lesnovskay, O. W.
Lesnovska, O. W.
Lesnovska, Olena
Lesnovskaya, O. V.
Миколайчук, Людмила Петрівна
Mykolaychuk, L. P.
Mykolajchuk, L. P.
Ключові слова: розведення
breeding
школа
school
селекція
selection
вівчарство
sheep breeding
Дата публікації: лют-2020
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Школа професора Шуваєва В. Т. - основні напрями наукової роботи / [ В. І. Похил, В. В. Рожков, О. М. Похил та ін. ] // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 14 лют. 2020 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2020. – С. 135-137. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4650.
Короткий огляд (реферат): Одним з методів створення світового та вітчизняного вівчарства м'ясного напряму є схрещування тонкорунних, напівтонкорунних, також помісних овець з баранами-плідниками порід вітчизняної та імпортної селекції (асканійська м'ясо-вовнова, придніпровська м‘ясна, тексель, полл- дорсет, шароле, вандей, суффольк, мериноленд та ін.). Для плідної роботи в цьому напрямку спільно з товаровиробниками науковці ініціювали завезення в Україну поголів‘я овець перспективних порід м'ясного та молочного напрямку, які в подальшому будуть приймати участь в селекційному процесі, покращення рівня продуктивних ознак аборигенних порід придніпровського регіону. One of the methods of creating world and domestic meat sheep breeding is the crossing of fine-wool, semi-fine-wool, and also local sheep with breeding sheep of domestic and imported breeds (Askanian meat-wool, Dnieper meat, texel, poll-dorset , Vendée, Suffolk, Merinoland, etc.). To work fruitfully in this direction, together with producers, scientists have initiated the import to Ukraine of sheep of promising breeds of meat and dairy products, which will later participate in the selection process, improving the level of productive traits of aboriginal breeds of the Dnieper regio.
Опис: Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Рожков Володимир Вікторович https://orcid.org/0000-0002-2430-8267 Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4650
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_6.pdf3,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.