Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4661
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Готвянська, Анна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Hotvianska, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-30T11:47:48Z | - |
dc.date.available | 2021-06-30T11:47:48Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Готвянська А.С. Удобрення та щільність посіву для цибулі ріпчастої// Плантатор.-2020.- №3(51).-с.50-52.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4661 | uk |
dc.identifier.uri | https://agrotimes.ua/magazine_number/plantator-44/ | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4661 | - |
dc.description.abstract | Збільшення врожайності цибулі ріпчастої відбувається за рахунок поліпшення поживного режиму ґрунту, що підтверджується даними кореляційного аналізу між товарною врожайністю і вмістом нітратного азоту в ґрунті (г = 0,62- 0,67), рухомого фосфору (г = 0,65-0,76) та обмінного калію (г = 0,67-0,73). Increasing the yield of onions occurs due to the improvement of soil nutrient regime, which is confirmed by the data of correlation analysis between commodity yield and nitrate nitrogen content in the soil (g = 0,62- 0.67), mobile phosphorus (g = 0.65-0.76) and metabolic potassium (r = 0.67-0.73). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТОВ "АГП МЕДIА" | uk |
dc.subject | цибуля ріпчаста | uk |
dc.subject | onions | uk |
dc.subject | внесення добрив | uk |
dc.subject | fertilizer application | uk |
dc.subject | щільність стояння рослин | uk |
dc.subject | standing density of plants | uk |
dc.title | Удобрення та щільність посіву для цибулі ріпчастої | uk |
dc.title.alternative | Fertilizers and density sowing for onions | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3333.pdf | 5,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.