Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4663
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kuzmenko, O. | - |
dc.contributor.author | Кузьменко, О. | - |
dc.contributor.author | Bomko, V. | - |
dc.contributor.author | Бомко, В. | - |
dc.contributor.author | Horchanok, Anna | - |
dc.contributor.author | Horchanok, A. | - |
dc.contributor.author | Horchanok, A. V. | - |
dc.contributor.author | Горчанок, Анна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Cherniavskyi, O. | - |
dc.contributor.author | Чернявський, О. | - |
dc.contributor.author | Malina, V. | - |
dc.contributor.author | Маліна, В. | - |
dc.contributor.author | Lytvyschenko, L. | - |
dc.contributor.author | Litvischenko, L. O. | - |
dc.contributor.author | Litvischenko, Lіudmyla | - |
dc.contributor.author | Lytvyschenko, L. O. | - |
dc.contributor.author | Lytvyshchenko, L. | - |
dc.contributor.author | Литвищенко, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Umanets, R. | - |
dc.contributor.author | Уманець, Р. | - |
dc.contributor.author | Zlamaniuk, L. | - |
dc.contributor.author | Зламанюк, Л. | - |
dc.contributor.author | Umanets, D. | - |
dc.contributor.author | Уманець, Д. | - |
dc.contributor.author | Porotikova, I. | - |
dc.contributor.author | Porotikova, I. I. | - |
dc.contributor.author | Поротікова, Інна Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-01T08:10:25Z | - |
dc.date.available | 2021-07-01T08:10:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Influence of chelates on pigs productivity and quality / [ O. Kuzmenko, V. Bomko, А. Horchanok et al. ] // Ukrainian Journal of Ecology. – 2021. – 11(2). – Р. 268-273. – URI : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4663. | uk |
dc.identifier.issn | 2520-2138 | - |
dc.identifier.uri | https://www.ujecology.com/articles/influence-of-chelates-on-pigs-productivity-and-quality.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4663 | - |
dc.description | Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477 Литвищенко Людмила Олександрівна http://orcid.org/0000-0002-4239-5405 | uk |
dc.description.abstract | Feeding Zinc in the form of an organic chelate in the mixed feed for young Large White pigs in fattening causes improved metabolic processes in the organism, which positively affects the indices of pigs' laughter. The intervention of zinc chelate in mixed feed promotes an increase in the morphological composition of the carcass and an improvement in the chemical composition of meat and lard. It was established that in the process of fattening young Large White pigs with a zinc chelate dose of 83.2 g/t in mixed feed, a slaughter yield is higher by 1.2% compared with analogs of control. Pigs exceeded analogs by 6.6% in meat yield and by 0.9% in protein content in meat. Годування цинку у вигляді органічного хелату в комбікормі для молодих великих білих свиней на відгодівлі спричинює поліпшення обмінних процесів в організмі, що позитивно впливає на показники сміху свиней. Втручання хелату цинку в комбікорм сприяє збільшенню морфологічного складу туші та поліпшенню хімічного складу м’яса та сала. Встановлено, що в процесі відгодівлі молодняку великих білих свиней з дозою хелату цинку 83,2 г / т у комбікормі, забійний вихід вище на 1,2% порівняно з аналогами контролю. Свині перевищували аналоги на 6,6% по продуктивності м’яса та на 0,9% по вмісту білка в м’ясі. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.subject | internal organs | uk |
dc.subject | внутрішні органи | uk |
dc.subject | pigs | uk |
dc.subject | свині | uk |
dc.subject | zinc chelate | uk |
dc.subject | хелат цинку | uk |
dc.subject | mixed feed | uk |
dc.subject | комбікорми | uk |
dc.subject | slaughter weight | uk |
dc.subject | забійна маса | uk |
dc.subject | slaughter yield | uk |
dc.subject | забійний вихід | uk |
dc.subject | morphological composition of carcasses | uk |
dc.subject | морфологічний склад туш | uk |
dc.subject | chemical composition of meat | uk |
dc.subject | хімічний склад м’яса | uk |
dc.subject | lard | uk |
dc.subject | сало | uk |
dc.title | Influence of chelates on pigs productivity and quality | uk |
dc.title.alternative | Вплив хелатів на продуктивність та якість свиней | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.identifier.doi | 10.15421/2021_110 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
influence-of-chelates-on-pigs-productivity-and-quality.pdf | 366,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.