Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4784
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorVelkov, Emil-
dc.contributor.authorВелков, Еміль-
dc.contributor.authorPokhil, Volodymyr-
dc.contributor.authorPokhil, V.-
dc.contributor.authorPokhil, V. I.-
dc.contributor.authorPokhyl, V.-
dc.contributor.authorPokhyl, V. I.-
dc.contributor.authorPohyl, V.-
dc.contributor.authorPohyl, V. I.-
dc.contributor.authorPohil, V.-
dc.contributor.authorPohil, V. I.-
dc.contributor.authorPokhil, Vladimir-
dc.contributor.authorПохил, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorLesnovska, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. W.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, Olena-
dc.contributor.authorLesnovskaya, O. V.-
dc.contributor.authorЛесновська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorMykolaychuk, L. P.-
dc.contributor.authorMykolajchuk, L. P.-
dc.contributor.authorMykolaychuk, Ludmila-
dc.contributor.authorМиколайчук, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorRozhkov, V.-
dc.contributor.authorRozhkov, V. V.-
dc.contributor.authorRozhkov, Vladimir-
dc.contributor.authorРожков, Володимир Вікторович-
dc.date.accessioned2021-07-08T11:45:41Z-
dc.date.available2021-07-08T11:45:41Z-
dc.date.issued2021-05-
dc.identifier.citationAmino acid composition of sheep milk of different genotypes / [ E. Velkov, V. Pokhil, О. Lesnovska et al. ] // Теорія і практика розвитку вівчарства України в умовах євроінтеграції : Матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю ДДАЕУ 1922-2022 ( Дніпро, 20-21 трав. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 23-27. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4784.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4784-
dc.descriptionПохил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734 Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719X Рожков Володимир Вікторович https://orcid.org/0000-0002-2430-8267uk
dc.description.abstractThe growth, development and preservation of lambs depend on the milk yield of their mothers, the chemical composition of milk and its biological value. Research has established that the breed improving of sheep is bulls-intensive meat breeds. High milk yield of ewes in combination with a good feed base makes it possible to obtain more precocious young stock that can exist independently after separation at the age of 2.5 months. Ріст, розвиток та збереження ягнят залежать від надоїв їхніх матерів, хімічного складу молока та його біологічного складу. Високі надої вівцематок у поєднанні з гарною кормовою базою допомагають отримати більш скоростиглий молодняк, який росте і розвивається самостійно після відлучення у віці 2,5 місяців.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectolibsuk
dc.subjectолібсuk
dc.subjectmilk productivityuk
dc.subjectмолочна продуктивністьuk
dc.subjectamino acid composition of milkuk
dc.subjectамінокислотний склад молокаuk
dc.subjectewesuk
dc.subjectвівцематкиuk
dc.subjectAskanian meat-wool breeduk
dc.subjectасканійська м’ясо-вовнова породаuk
dc.subjecttexeluk
dc.subjectтексельuk
dc.titleAmino acid composition of sheep milk of different genotypesuk
dc.title.alternativeАмінокислотий склад овечого молока різних генотипівuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник конференції від 20-21.2021р.-23-27.pdf303,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.