Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4967
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саванчук, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Savanchuk, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-02T06:10:28Z | - |
dc.date.available | 2021-08-02T06:10:28Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Саванчук Т. М. Застосування методів стратегічного управлінського обліку в управлінні підприємствами індустрії гостинності / Т. М. Саванчук // Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні : зб. матеріалів І Всеукр. наук. – практ. конф. (Херсон, 23 квіт. 2021 р.) / за ред. Морозової О. С. ; ХДАЕУ. – Херсон : ХДАЕУ, 2021. – С. 57-59. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4967 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4967 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто застосування методів стратегічного управлінського обліку в управлінні підприємствами індустрії гостинності. Application of methods of strategic management accounting in the management of enterprises in the hospitality industry | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | управлінський облік | uk |
dc.subject | management accounting | uk |
dc.subject | стратегія | uk |
dc.subject | strategy | uk |
dc.subject | бенчмаркінг | uk |
dc.subject | benchmarking | uk |
dc.subject | реінжиніринг бізнес-процесів | uk |
dc.subject | business process reengineering | uk |
dc.subject | тотальне управління якістю | uk |
dc.subject | total quality management | uk |
dc.subject | калькулювання | uk |
dc.subject | calculation | uk |
dc.title | Застосування методів стратегічного управлінського обліку в управлінні підприємствами індустрії гостинності | uk |
dc.title.alternative | Application of methods of strategic management accounting in the management of enterprises in the hospitality industry | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези .pdf | 241,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.