Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5015
Назва: | Структура готовності до німецькомовного професійно орієнтованого спілкування студентів-аграріїв |
Інші назви: | The structure of readiness for German-speaking professionally oriented communication of students- agriculturists |
Автори: | Піддубцева, Ольга Ігорівна Piddubtseva, Olga |
Ключові слова: | готовність readiness компоненти components критерії criteria характеристики characteristics рівні levels |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Запорізький національний університет |
Бібліографічний опис: | Піддубцева О. І. Структура готовності до німецькомовного професійно орієнтованого спілкування студентів-аграріїв / Піддубцева О. І. // Європейські цінності в українській освіті: виклики та перспективи : зб.матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (Запоріжжя, 28-29 трав. 2021 р.) / за ред. О. Тупахіної. – Запоріжжя : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 103-105. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5015 |
Короткий огляд (реферат): | Стаття розкриває концепцію готовності студентів аграрних закладів вищої освіти до німецькомовного професійно орієнтованого спілкування. Проаналізовано структуру готовності до німецькомовного професійно орієнтованого спілкування; вона складається з мотиваційного, змістовного та комунікативного компонентів. Детально описані основні моменти та характеристики кожного критерію готовності. Визначено рівні сформованості до німецькомовної професійно орієнтованої комунікації. The article opens the concept of readiness of students of agricultural institutions of higher education for German-speaking professionally oriented communication. The structure of readiness for German-speaking professionally oriented communication is analyzed; it consists of motivational, content and communicative components. The main point and characteristics of each readiness` criterion are described in detail. The levels of the formation of readiness for German-speaking professionally oriented communication are determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5015 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Піддубцева О.І. ЗНУ.pdf | 55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.