Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5197
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Оріщук, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. S. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Цап, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana Volodymyrivna | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-10T07:02:55Z | - |
dc.date.available | 2021-09-10T07:02:55Z | - |
dc.date.issued | 2021-04 | - |
dc.identifier.citation | Оріщук О. Ефективність використання активних дріжджів у раціонах курей-несучок / О. Оріщук, С. Цап // Animal Welfare in the Conditions of Global Climate Change (AWCGCC) : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference ( Dnipro, 21-22 April, 2021) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 108-110. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5197. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5197 | - |
dc.description | Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х | uk |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження впливу активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae на несучість та морфологічні ознаки яєць курок-несучок кросу “NOVOgen brown”. Встановлено, що в активних дріжджах міститься сирого протеїну – 46,77 % та – 41,64 %, на небілковий азот припадало – 5,13 %, вміст сирого жиру складав 2,96 %, рівень обмінної енергії у 1 кг активних дріжджів складав 362,9 МДж/кг. The results of the study of the influence of the active yeast Saccharomy cescerevisiae on the laying and morphological characteristics of the eggs of laying hens of the cross-breed "NOVOgen brown" are presented. It was found that active yeast contains crude protein - 46.77% and - 41.64%, non-protein nitrogen accounted for - 5.13%, crude fat content was 2.96%, the level of metabolic energy in 1 kg of active yeast was 362 .9 MJ/kg. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | комбікорм | uk |
dc.subject | kombikorm | uk |
dc.subject | птиця | uk |
dc.subject | ptytsia | uk |
dc.subject | протеїн | uk |
dc.subject | protein | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | produktyvnist | uk |
dc.title | Ефективність використання активних дріжджів у раціонах курей-несучок | uk |
dc.title.alternative | The effectiveness of active yeast in laying hens diet | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AWCGCC_2021 (1)-108-110.pdf | 722,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.