Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОріщук, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorOrishchuk, O. S.-
dc.contributor.authorOrishchuk, O.-
dc.contributor.authorOrishchuk, Oksana-
dc.contributor.authorЦап, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorTsap, S.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana-
dc.contributor.authorTsap, S. V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2021-09-10T07:02:55Z-
dc.date.available2021-09-10T07:02:55Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationОріщук О. Ефективність використання активних дріжджів у раціонах курей-несучок / О. Оріщук, С. Цап // Animal Welfare in the Conditions of Global Climate Change (AWCGCC) : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference ( Dnipro, 21-22 April, 2021) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 108-110. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5197.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5197-
dc.descriptionОріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949хuk
dc.description.abstractНаведено результати дослідження впливу активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae на несучість та морфологічні ознаки яєць курок-несучок кросу “NOVOgen brown”. Встановлено, що в активних дріжджах міститься сирого протеїну – 46,77 % та – 41,64 %, на небілковий азот припадало – 5,13 %, вміст сирого жиру складав 2,96 %, рівень обмінної енергії у 1 кг активних дріжджів складав 362,9 МДж/кг. The results of the study of the influence of the active yeast Saccharomy cescerevisiae on the laying and morphological characteristics of the eggs of laying hens of the cross-breed "NOVOgen brown" are presented. It was found that active yeast contains crude protein - 46.77% and - 41.64%, non-protein nitrogen accounted for - 5.13%, crude fat content was 2.96%, the level of metabolic energy in 1 kg of active yeast was 362 .9 MJ/kg.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectkombikormuk
dc.subjectптицяuk
dc.subjectptytsiauk
dc.subjectпротеїнuk
dc.subjectproteinuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproduktyvnistuk
dc.titleЕфективність використання активних дріжджів у раціонах курей-несучокuk
dc.title.alternativeThe effectiveness of active yeast in laying hens dietuk
dc.typeConference abstractsuk
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AWCGCC_2021 (1)-108-110.pdf722,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.