Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5201
Назва: Порівняльна оцінка розчинів КАС та інших азотних добрив
Інші назви: Comparative evaluation of CAS solutions and other nitrogen fertilizers
Автори: Крамарьов, Сергій Михайлович
Kramarev, Sergiy
Бандура, Любов Павлівна
Bandura, Lyubov
Хорошун, Ксенія Олександрівна
Khoroshun, Kseniya
Крамарьов, Олександр Сергійович
Kramarev, Oleksandr
Пісоцький, С.С.
Pisotsʹkyy, S.
Ключові слова: азотні добрива
nitrogen fertilizers
переваги та недоліки
аdvantages and disadvantages
розчини
solutions
Дата публікації: 2021
Видавництво: ТОВ "АгроМедіа"
Бібліографічний опис: Крамарьов С.М. Порівняльна оцінка розчинів КАС та інших азотних добрив/С.М. Крамарьов, Л.П. Бандура, К.О. Хорошун, О.С. Крамарьов, С.С. Пісоцький// Агроном.-2021.-№2(27).- с.24-30.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5201
Короткий огляд (реферат): Серед всіх елементів мінерального живлення на врожайність зерна найбільшою мірою впливає азот. Його фізіологічна роль у рослинному організмі багатопланова. Перш за все, він є структурним компонентом азотовмісних органічних сполук і бере активну участь у всіх життєво важливих обмінних процесах, які проходять у рослинах впродовж усього вегетаційного періоду. Among all the elements of mineral nutrition, grain yield is most affected by nitrogen. Its physiological role in the plant organism is multifaceted. First of all, it is a structural component of nitrogen-containing organic compounds and is actively involved in all vital metabolic processes that take place in plants throughout the growing season.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.agronom.com.ua/porivnyalna-otsinka-rozchyniv-kas-ta-inshyh-azotnyh-dobryv/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5201
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Порівняльна оцінка розчинів КАС та інших азотних добрив (pdf.io).pdf472,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.