Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5296
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovaliova, Olena-
dc.contributor.authorАлександрова, А.-
dc.contributor.authorAlexandrova, А.-
dc.date.accessioned2021-10-04T12:47:43Z-
dc.date.available2021-10-04T12:47:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКовальова О., Александрова А. Перспективи використання мікрозелені в оздоровчому харчуванні /О.Ковальова , А. Александрова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матер. міжнар. наук.-практ. конф.,( 19-20 листопада 2020 р.- м. Київ). – К.: НУХТ.- 2020.- С. 59-61.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5296uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5296-
dc.description.abstractВ останні роки мікрозелень з насіння різноманітних культур набуває широкої популярності в якості повноцінного компонента раціону харчування людини. Цінність мікрозелені обумовлена природніми біологічними властивостями повноцінного живого організму. Мікрозелень (мікрогрін) – це пророщена рослина в фазі листків сім’ядолі висотою до 15 см, яка має 1-2 справжніх листки. Її вирощують з насіння зернових культур та звичайної зелені. Для цієї мети не використовують пасльонові, оскільки вони мають в своєму складі алкалоїди. In recent years, microgreens from seeds of various crops is becoming widespread popularity as a full-fledged component of the human diet. Value microgreens due to the natural biological properties of full-fledged living organism. Microgreens (microgreens) are germinated plants in the cotyledon leaf stage up to 15 cm, which has 1-2 true leaves. It is grown from seeds of cereals and ordinary greens. Solanaceae are not used for this purpose, because they have their own composition of alkaloids.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk
dc.subjectмікрозеленьuk
dc.subjectmicrogreensuk
dc.subjectоздоровче харчуванняuk
dc.subjecthealth fooduk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminsuk
dc.subjectклітковинаuk
dc.subjectcelluloseuk
dc.titleПерспективи використання мікрозелені в оздоровчому харчуванніuk
dc.title.alternativeProspects for the use of microgreens in health nutritionuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
222.pdf572,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.