Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5343
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свєженцев, Владислав Олександрович | - |
dc.contributor.author | Sviezhentsev, Vladyslav | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T12:08:20Z | - |
dc.date.available | 2021-10-18T12:08:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Свєженцев В.О. Поліпшення композиційних властивостей борошняних кондитерських виробів збагачених насінням чіа/ В.О. Свєженцев, С.О. Миколенко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв:Матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф.( 24 листопада 2020 р.-Мелітополь) : / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.180-181.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5343 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5343 | - |
dc.description.abstract | Споживання насіння чіа стабілізує роботу нервової системи, при цьому значно покращується пам’ять. Нормалізується робота імунної, репродуктивної систем, покращується стан м’язової тканини, що зумовлюється наявністю у складі насіння цинку. Дослідження показали, що насіння чіа є джерелом калію, містить мультивітамінний склад, що сприяє уникненню появи судом в м’язах, перепадів тиску. Також при цьому нормалізується обмін речовин та покращується робота серця. Consumption of chia seeds stabilizes the nervous system, at the same time significantly improves memory. The work of the immune and reproductive is normalized systems, improves the condition of muscle tissue due to the presence of y composition of zinc seeds. Studies have shown that chia seeds are a source of potassium, contains a multivitamin composition that helps prevent muscle cramps, pressure drops. Also, this normalizes metabolism and heart function improves. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | flour confectionery | uk |
dc.subject | насіння чіа | uk |
dc.subject | chia seeds | uk |
dc.subject | мікроелемент | uk |
dc.subject | microelement | uk |
dc.title | Поліпшення композиційних властивостей борошняних кондитерських виробів збагачених насінням чіа | uk |
dc.title.alternative | Improving the compositional properties of flour confectionery products enriched with chia seeds | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (3).pdf | 350,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.