Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвєженцев, Владислав Олександрович-
dc.contributor.authorSviezhentsev, Vladyslav-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2021-10-18T12:08:20Z-
dc.date.available2021-10-18T12:08:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСвєженцев В.О. Поліпшення композиційних властивостей борошняних кондитерських виробів збагачених насінням чіа/ В.О. Свєженцев, С.О. Миколенко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв:Матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф.( 24 листопада 2020 р.-Мелітополь) : / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.180-181.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5343uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5343-
dc.description.abstractСпоживання насіння чіа стабілізує роботу нервової системи, при цьому значно покращується пам’ять. Нормалізується робота імунної, репродуктивної систем, покращується стан м’язової тканини, що зумовлюється наявністю у складі насіння цинку. Дослідження показали, що насіння чіа є джерелом калію, містить мультивітамінний склад, що сприяє уникненню появи судом в м’язах, перепадів тиску. Також при цьому нормалізується обмін речовин та покращується робота серця. Consumption of chia seeds stabilizes the nervous system, at the same time significantly improves memory. The work of the immune and reproductive is normalized systems, improves the condition of muscle tissue due to the presence of y composition of zinc seeds. Studies have shown that chia seeds are a source of potassium, contains a multivitamin composition that helps prevent muscle cramps, pressure drops. Also, this normalizes metabolism and heart function improves.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectflour confectioneryuk
dc.subjectнасіння чіаuk
dc.subjectchia seedsuk
dc.subjectмікроелементuk
dc.subjectmicroelementuk
dc.titleПоліпшення композиційних властивостей борошняних кондитерських виробів збагачених насінням чіаuk
dc.title.alternativeImproving the compositional properties of flour confectionery products enriched with chia seedsuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (3).pdf350,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.