Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5344
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Омельчук, В’ячеслав Станіславович; | - |
dc.contributor.author | Omelchuk, Viacheslav | - |
dc.contributor.author | Недобійчук, К.В. | - |
dc.contributor.author | Nedobíychuk, К. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-19T08:38:27Z | - |
dc.date.available | 2021-10-19T08:38:27Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Миколенко С.Ю. Дослідження впливу диспергованого зерна амаранту на якість безглютенових хлібців/ С.Ю. Миколенко, В.С. Омельчук, К.В. Недобійчук//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листопада 2020 р.-Мелітополь ) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.215-216.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5344 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5344 | - |
dc.description.abstract | Дисперговане зерно амаранту зі збільшенням відсотку дозування впливало на органолептичні якості виробів. Найбільш наближеними за якістю до контрольного зразка були вироби з мінімальним відсотком введення диспергованої зернової маси амаранту до рецептурного складу продукту. Хлібці, збагачені диспергованим зерном амаранту, мали дещо погіршену структуру пористості. Загалом встановлено, що дозування диспергованого зерна амаранту у складі безглютенових хлібців на основі кукурудзяно–рисового борошна має складати менше 20 % до маси борошна. Тому отримані результати досліджень вказують на необхідність подальшого пошуку технологічних рішень щодо підвищення біологічної цінності і споживчої якості безглютенових хлібців Dispersed amaranth grain with increasing dosage percentage affected the organoleptic qualities of the products. The closest in quality to the control sample were products with a minimum percentage of introduction dispersed amaranth grain mass to the prescription composition of the product. Loaves enriched with dispersed amaranth grain were slightly degraded porosity structure. In general, it is established that the dosage of the dispersed amaranth grains in gluten-free breads based on corn-rice flour should be less than 20% by weight of flour. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.subject | безглютенові хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | gluten-free bakery products | uk |
dc.subject | дисперговане зерно амаранту | uk |
dc.subject | dispersed amaranth grain | uk |
dc.subject | споживчі якості | uk |
dc.subject | consumer qualities | uk |
dc.title | Дослідження впливу диспергованого зерна амаранту на якість безглютенових хлібців | uk |
dc.title.alternative | Investigation of the influence of dispersed amaranth grain on the quality of gluten-free breads | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (4).pdf | 352,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.