Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5351
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKuzmenko, O.-
dc.contributor.authorКузьменко, О.-
dc.contributor.authorBomko, V.-
dc.contributor.authorБомко, В.-
dc.contributor.authorBabenko, S.-
dc.contributor.authorБабенко, С.-
dc.contributor.authorHorchanok, Anna-
dc.contributor.authorHorchanok, A.-
dc.contributor.authorHorchanok, A. V.-
dc.contributor.authorГорчанок, Анна Володимирівна-
dc.contributor.authorSlomchinskyy, M.-
dc.contributor.authorСломчинський, М.-
dc.contributor.authorTytariova, O.-
dc.contributor.authorТитарьова, О.-
dc.contributor.authorChernyavskyy, O.-
dc.contributor.authorЧернявський, О.-
dc.contributor.authorPrisjazhnjuk, N.-
dc.contributor.authorПрисяжнюк, Н.-
dc.date.accessioned2021-10-20T11:23:03Z-
dc.date.available2021-10-20T11:23:03Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationInfluence of mannan oligosaccharides for getting high quality and ecologically safe swine production / [ O. Kuzmenko, V. Bomko, S. Babenko at. al. ] // Ukrainian Journal of Ecology. – 2018. – 8(2) .- P. 225-229. – URI : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5351.uk
dc.identifier.issn2520-2138-
dc.identifier.urihttps://www.ujecology.com/articles/influence-of-mannan-oligosaccharides-for-getting-high-quality-and-ecologically-safe-swine-production.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5351-
dc.descriptionГорчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477uk
dc.description.abstractBased on the data obtained during the production experiment, it was proved that adding of mannanoligosaccharides in the form of a prebiotic Bio-Mos into the composition of feed during the entire period of fattening positively affects the qualitative and quantitative compound of the digestive tract of pigs growing for meat. According to the results of the experiment, prebiotic Bio-Mos, as a feed additive during the whole period of fattening, helps to increase the intensity of pigs’growth on fattening due to changes in the number of conditionally pathogenicand symbiotic microorganisms. The accumulation of symbiotic microflora in feces provides harmful effects on the environment and does not cause infection of animals and humans На підставі даних, отриманих під час проведення виробничого досліду, доведено, що введення мананоолігосахаридів у вигляді пребіотику Біо-Мос до складу комбікорму упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на якісний і кількісний склад травного каналу свиней за вирощування на м’ясо. За результатами досліду встановлено, що пребіотик Біо-Мос в складі комбікорму упродовж усього періоду відгодівлі сприяє підвищенню інтенсивності росту свиней на відгодівлі за рахунок зміни кількості умовно-патогенних та симбіотичних мікроорганізмів. Накопичення симбіотичної мікрофлори у фекаліях сприяє нешкідливому впливу на навколишнє середовище і не викликає зараження тварин і людей.uk
dc.language.isoenuk
dc.subjectdigestive canaluk
dc.subjectтравний каналuk
dc.subjectpigsuk
dc.subjectсвиніuk
dc.subjectfeeduk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectproductivityuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.titleInfluence of mannan oligosaccharides for getting high quality and ecologically safe swine productionuk
dc.title.alternativeВплив мананоолігосахаридів на отримання високоякісної екологічно безпечної продукції свинарстваuk
dc.typeArticleuk
dc.identifier.doi10.15421/2018_331-
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
influence-of-mannan-oligosaccharides-for-getting-high-quality-and-ecologically-safe-swine-production.pdf351,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.