Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5503
Назва: Вплив різних видів мінерального живлення на ріст і розвиток ячменю ярого в зоні степу України
Інші назви: Influence of different types of mineral nutrition on the growth and development of spring barley in the steppe zone of Ukraine
Автори: Маслійов, Сергій Володимирович
Masliyov, Sergiy
Коржова, Н.О.
Korzhova, N.
Ярчук, Ігор
Yarchuk, Igor
Люклянчук, Л.
Lyuklyanchuk, L.
Ключові слова: яровий ячмінь
spring barley
сорт
variety
мінеральне харчування
mineral nutrition
удобрення
fertilizers
технологія вирощування
cultivation technology
Дата публікації: 2019
Видавництво: Полтавська державна аграрна академія
Бібліографічний опис: Маслійов С. В. Вплив різних видів мінерального живлення на ріст і розвиток ячменю ярого в зоні Степу України/С.В.Маслійов , Н.О. Коржова , І.І. Ярчук , В.Ф. Люклянчук //Вісник ПДАА. -2019. -№ 4. -С. 28−35.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5503
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень: дослідити вплив різних видів мінерального живлення на ріст і розвиток рослин ячменю ярого в зоні Степу України. Завдання досліджень: визначити спектр впливу мінеральних препаратів: на довжину надземної і підземної частин, площу листової поверхні та продуктивність рослин ячменю ярого. The purpose of research: to investigate the impact of different types of mineral nutrition on plant growth and development spring barley in the steppe zone of Ukraine. Research objectives: to determine the range of effects of mineral preparations: the length of the aboveground and underground parts, leaf surface area and productivity of spring barley plants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.pdau.edu.ua/sites/default/files/visnyk/2019/04/03.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5503
ISSN: 2415-3362 (Online), 2415-3354 (Print)
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf529,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.