Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5602
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександров, Яків Олександрович-
dc.contributor.authorAleksandrov, Yakiv-
dc.date.accessioned2022-02-15T17:06:56Z-
dc.date.available2022-02-15T17:06:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАлександров Я.О.Особливості формування врожаю зерна пшениці озимої в залежності від прийомів вирощування в умовах фермерського господарства «Ельдорадо» Павлоградського району Дніпропетровської області : магістер.дипломна робота:201,Агрономія/Александров Яків Олександрович; наук. керівник Ткаліч К.П. ;Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.загального землеробства та ґрунтознавства .-Дніпро,2021.-60 с. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5602uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5602-
dc.description.abstractВстановлено максимальна врожайність пшениці озимої була встановлена у варіанті N60P90K30+N60 незалежно від способу обробітку ґрунту. При рекомендованому способі обробітку ґрунтів продуктивність посіву досягла до 63,7 ц з га, що більше значення варіанту з нульовим обробітком на 11,6 ц/га. Збільшення доз добрив призводило до підвищення маси зерна із колоса. Максимальна маса зерна з колосу була отримана на варіанті з максимальною дозою мінеральних добрив та при рекомендованому обробітку ґрунту – 1,6 г, при нульовій обробці до 1,2 г. Vstanovleno maksymalʹna vrozhaynistʹ pshenytsi ozymoyi bula vstanovlena u varianti N60P90K30+N60 nezalezhno vid sposobu obrobitku gruntu. Pry rekomendovanomu sposobi obrobitku gruntiv produktyvnistʹ posivu dosyahla do 63,7 ts z ha, shcho bilʹshe znachennya variantu z nulʹovym obrobitkom na 11,6 ts/ha. Zbilʹshennya doz dobryv pryzvodylo do pidvyshchennya masy zerna iz kolosa. Maksymalʹna masa zerna z kolosu bula otrymana na varianti z maksymalʹnoyu dozoyu mineralʹnykh dobryv ta pry rekomendovanomu obrobitku gruntu – 1,6 h, pry nulʹoviy obrobtsi do 1,2 h.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпшениця озимаuk
dc.subjectwinter wheatuk
dc.subjectтехнологія вирощуванняuk
dc.subjectcultivation technologyuk
dc.subjectдобриваuk
dc.subjectfertilizersuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.subjectyielduk
dc.subjectелементи структури врожаюuk
dc.subjectelements of crop structureuk
dc.titleОсобливості формування врожаю зерна пшениці озимої в залежності від прийомів вирощування в умовах фермерського господарства «Ельдорадо» Павлоградського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOsoblyvosti formuvannya vrozhayu zerna pshenytsi ozymoyi v zalezhnosti vid pryyomiv vyroshchuvannya v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Elʹdorado» Pavlohradsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Александров Я.О..pdf638,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.