Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5621
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавон, Михайло Анатолійович-
dc.contributor.authorSavon, Mykhailo Anatoliiovych-
dc.date.accessioned2022-02-16T12:55:27Z-
dc.date.available2022-02-16T12:55:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСавон М. А. Технологічні принципи вирощування молоді риб як зарибку для біомеліоративних заходів на водоймах Придніпров’я : магістер. дипломна робота : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Савон Михайло Анатолійович ; наук. керівник Новіцький Р. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2021. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5621.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5621-
dc.description.abstractМетою роботи було вивчення технологічних прийомів з вирощування молоді риб як зарибку для біомеліоративних заходів. Metoiu roboty bulo vyvchennia tekhnolohichnykh pryiomiv z vyroshchuvannia molodi ryb yak zarybku dlia biomelioratyvnykh zakhodiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectзарибленняuk
dc.subjectzaryblenniauk
dc.subjectтехнологічні прийомиuk
dc.subjecttekhnolohichni pryiomyuk
dc.subjectвирощування молоді рибuk
dc.subjectvyroshchuvannia molodi rybuk
dc.subjectбіомеліоративні заходиuk
dc.subjectbiomelioratyvni zakhodyuk
dc.titleТехнологічні принципи вирощування молоді риб як зарибку для біомеліоративних заходів на водоймах Придніпров’яuk
dc.title.alternativeTekhnolohichni pryntsypy vyroshchuvannia molodi ryb yak zarybku dlia biomelioratyvnykh zakhodiv na vodoimakh Prydniproviauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савон М.А..pdf935,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.