Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗлючий, Артем Олександрович-
dc.contributor.authorZliuchyi, Artem Oleksandrovych-
dc.date.accessioned2022-02-23T10:18:24Z-
dc.date.available2022-02-23T10:18:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЗлючий А. О. Удосконалення технології виробництва м’яса гусей в товаристві з обмеженою відповідальністю Фірма «Агропроменерго» Новомосковського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Злючий Артем Олександрович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5658.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5658-
dc.description.abstractМета дослідження – комплексна оцінка продуктивних та відтворювальних якостей гусей батьківського стада тулузької породи при використанні суспензії хлорели з кормом. Meta doslidzhennia – kompleksna otsinka produktyvnykh ta vidtvoriuvalnykh yakostei husei batkivskoho stada tuluzkoi porody pry vykorystanni suspenzii khlorely z kormom.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвикористання суспензії хлорелиuk
dc.subjectvykorystannia suspenzii khlorelyuk
dc.subjectгусівництвоuk
dc.subjecthusivnytstvouk
dc.subjectтулузькі гусиuk
dc.subjecttuluzki husyuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва м’яса гусей в товаристві з обмеженою відповідальністю Фірма «Агропроменерго» Новомосковського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu Firma «Ahropromenerho» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Злючий А.О..pdf670,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.