Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5660
Назва: Оптимізація протеїнового живлення у годівлі курчат-бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia proteinovoho zhyvlennia u hodivli kurchat-broileriv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ptakhokompleks Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Кузьменко, Богдан Костянтинович
Kuzmenko, Bohdan Kostiantynovych
Ключові слова: амінокислотне живлення
aminokyslotne zhyvlennia
оптимізація протеїнового живлення
optymizatsiia proteinovoho zhyvlennia
раціони курчат-бройлерів
ratsiony kurchat-broileriv
білково-вітамінні добавки
bilkovo-vitaminni dobavky
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Кузьменко Б. К. Оптимізація протеїнового живлення у годівлі курчат-бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Кузьменко Богдан Костянтинович ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2021. – 67 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5660.
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи полягала в оптимізації протеїнового живлення раціонів курчат-бройлерів шляхом введення у комбікорм білково-вітамінної добавки. Meta dyplomnoi roboty poliahala v optymizatsii proteinovoho zhyvlennia ratsioniv kurchat-broileriv shliakhom vvedennia u kombikorm bilkovo-vitaminnoi dobavky.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5660
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кузьменко Б.К..pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.