Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5797
Назва: Особливості технології виробництва баранини в державному підприємстві дослідному господарстві «Руно» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Osoblyvosti tekhnolohii vyrobnytstva baranyny v derzhavnomu pidpryiemstvi doslidnomu hospodarstvi «Runo» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Малкін, Владислав Олексійович
Malkin, Vladyslav Oleksiiovych
Ключові слова: типи будови тіла овець
typy budovy tila ovets
вівчарство
vivcharstvo
м’ясні якості молодняку овець
miasni yakosti molodniaku ovets
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Малкін В.О. Особливості технології виробництва баранини в державному підприємстві дослідному господарстві «Руно» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Малкін Владислав Олексійович ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2021. – 67 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5797.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень дипломної роботи було визначення рівня розвитку м’ясних якостей у молодняку овець з різним типом будови тіла в умовах державного підприємства дослідного господарства „Руно” Кам’янського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen dyplomnoi roboty bulo vyznachennia rivnia rozvytku miasnykh yakostei u molodniaku ovets z riznym typom budovy tila v umovakh derzhavnoho pidpryiemstva doslidnoho hospodarstva „Runo” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5797
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малкін В.О..pdf660,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.