Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5798
Назва: Продуктивність і технологічні властивості сортів пшениці м`якої озимої в умовах науково-дослідного поля навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Інші назви: Produktyvnistʹ i tekhnolohichni vlastyvosti sortiv pshenytsi m`yakoyi ozymoyi v umovakh naukovo-doslidnoho polya navchalʹno-naukovoho tsentru Dniprovsʹkoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Автори: Дишлиук, І.В.
Dyshlyuk, І.
Ключові слова: пшениця м’яка озима
soft winter wheat
сорт
variety
урожайність
yield
структурний аналіз
structural analysis
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Дишлиук І.В.Продуктивність і технологічні властивості сортів пшениці м`якої озимої в умовах науково-дослідного поля навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету : магістер.дипломна робота:201,Агрономія/ Дишлиук І.В. ; наук. керівник Назаренко М.М..; Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.рослинництва .-Дніпро,2021.-56 с. -Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5798
Короткий огляд (реферат): Об’єктом вивчення є врожайність та якість зерна іноземних сортів пшениці м’якої озимої. The object of study is the yield and grain quality of foreign varieties of soft winter wheat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5798
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дишлиук_І.В..PDF762,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.