Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменова, Анастасія Віталіївна-
dc.contributor.authorSemenova, Anastasiia Vitaliivna-
dc.date.accessioned2022-03-21T12:07:53Z-
dc.date.available2022-03-21T12:07:53Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСеменова А. В. Удосконалення технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства «Рада» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Семенова Анастасія Віталіївна ; наук. керівник Рожков В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 85 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5825.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5825-
dc.description.abstractМетою роботи було запровадження оптимізації технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства «Рада» Дніпровського району Дніпровської області. Metoiu roboty bulo zaprovadzhennia optymizatsii tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh fermerskoho hospodarstva «Rada» Dniprovskoho raionu Dniprovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвідгодівля свинейuk
dc.subjectvidhodivlia svyneiuk
dc.subjectсвинарствоuk
dc.subjectsvynarstvouk
dc.subjectоптимізація технології виробництва свининиuk
dc.subjectoptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynynyuk
dc.subjectвикористання сорбенту «Клінотоксил»uk
dc.subjectvykorystannia sorbentu «Klinotoksyl»uk
dc.titleУдосконалення технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства «Рада» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh fermerskoho hospodarstva «Rada» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семенова А.В..pdf726,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.