Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5833
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТемір, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorTemir, Alona Mykolaivna-
dc.date.accessioned2022-03-22T09:30:54Z-
dc.date.available2022-03-22T09:30:54Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТемір А. М. Удосконалення процесу відтворення у великому стаді швіцької породи корів в умовах молочно-виробничого комплексу «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Темір Альона Миколаївна ; наук. керівник Піщан С. Г. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 82 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5833.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5833-
dc.description.abstractМетою досліджень було дослідити шляхи удосконалення відтворної функції швіцьких корів у великому стаді промислового комплексу з виробництва молока. Metoiu doslidzhen bulo doslidyty shliakhy udoskonalennia vidtvornoi funktsii shvitskykh koriv u velykomu stadi promyslovoho kompleksu z vyrobnytstva moloka.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectскотарствоuk
dc.subjectskotarstvouk
dc.subjectвідтворні функції швіцьких корівuk
dc.subjectvidtvorni funktsii shvitskykh korivuk
dc.subjectвиробництво молокаuk
dc.subjectvyrobnytstvo molokauk
dc.titleУдосконалення процесу відтворення у великому стаді швіцької породи корів в умовах молочно-виробничого комплексу «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia protsesu vidtvorennia u velykomu stadi shvitskoi porody koriv v umovakh molochno-vyrobnychoho kompleksu «Iekaterynoslavskyi» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Темір А.М..pdf819,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.