Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5839
Назва: | Оптимізація технології виробництва молока кіз у фермерському господарстві «Миколаєво-Петрівське» Синельниківського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka kiz u fermerskomu hospodarstvi «Mykolaievo-Petrivske» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Трунова, Яна Євгенівна Trunova, Yana Yevhenivna |
Ключові слова: | козівництво kozivnytstvo технологія виробництва молока кіз tekhnolohiia vyrobnytstva moloka kiz молочна продуктивність кіз molochna produktyvnist kiz |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Трунова Я. Є. Оптимізація технології виробництва молока кіз у фермерському господарстві «Миколаєво-Петрівське» Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Трунова Яна Євгенівна ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2021. – 76 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5839. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було оптимізувати технологію виробництва молока кіз за рахунок соняшникового шроту у фермерському господарстві «Миколаєво-Петрівське» Синельниківського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bulo optymizuvaty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka kiz za rakhunok soniashnykovoho shrotu u fermerskomu hospodarstvi «Mykolaievo-Petrivske» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5839 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Трунова Я.Є..pdf | 805,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.